MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανώνυμο email «δείχνει» το δολοφόνο της Μολδαβής στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Email «φωτιά» από φίλη της 36χρονης Μολδαβής που δολοφονήθηκε στη Λάρνακα – «Δείχνει» συγκεκριμένο πρόσωπο ως το δολοφόνο – Ισχυρισμοί ότι την απείλησε να μην ανοίξει το στόμα της μετά τη στυγερή δολοφονία – Της έδωσε χρήματα κι έφυγε από τη Κύπρο γιατί φοβόταν – Διερευνά η αστυνομία – Η Cyprus Times σας παρουσιάζει αυτούσιο το email  

Advertisement

Ξανά στο προσκήνιο η άγρια δολοφονία της 36χρονης Μολδαβής που διαπράχθηκε στην οικία της στη Λάρνακα την 1η Νοεμβρίου 2015 μετά από ανώνυμο email που «δείχνει» τον δράστη.

Το συγκεκριμένο email, το οποίο κατέχει η Cyprus Times, στάλθηκε σε δημοσιογράφους που είχαν ασχοληθεί με το φρικτό έγκλημα από άγνωστη ηλεκτρονική διεύθυνση που δημιουργήθηκε γι’ αυτό το σκοπό και στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε.

Όπως ισχυρίζεται η φίλη του θύματος η οποία «κρύβεται» πίσω από το email, ο δολοφόνος της 36χρονης είναι πρόσωπο από τη Λάρνακα το οποίο κατονομάζει δίνοντας πληροφορίες για την ταυτότητα του ενώ γράφει μέχρι και τον αριθμό τηλεφώνου του.

Στη συνέχεια μιλά για συνάντηση του συγκεκριμένου προσώπου μαζί με την Ντανιέλα -στην παρουσία και της ίδιας- «Συναντηθήκαμε στο σημείο που συνηθίζει να παίζει τένις και μας πρότεινε 1000 ευρώ στην κάθε μία για να περάσουμε το βράδυ μαζί του».

«Όταν αρνηθήκαμε, ο … χτύπησε εμένα και την Ντανιέλα στο πρόσωπο και μας είπε ότι μια μέρα θα το μετανιώσουμε. Μας είπε επίσης ότι ελέγχει την αστυνομία και τα δικαστήρια και ότι έχει συγγενείς στα δικαστήρια και πως δεν έπρεπε να μιλήσουμε σε κανέναν γι’ αυτό».

Επίσης μέσω του email, η φίλη της Ντανιέλας ισχυρίζεται ότι η ίδια τις είχε εκμυστηρευθεί ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο «την είχε απειλήσει σε διάφορες περιπτώσεις στο παρελθόν και πως μια μέρα την είχε απειλήσει με μαχαίρι και τη διέταξε να συναντηθούν ένα βράδυ στο σπίτι ή το γραφείο του. Και ότι της υποσχέθηκε ότι ως αντάλλαγμα επρόκειτο να εγγράψει στο όνομα της κάποια οικόπεδα, τα οποία όπως της είχε αναφέρει, απέκτησε παράνομα ενώ της υποσχέθηκε ότι θα της αγόραζε και ένα αυτοκίνητο Fiat».

Η συνάντηση μετά το φόνο και οι απειλές…

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της φίλης της 36χρονης που έστειλε το email, λίγες ημέρες μετά το φόνο, το πρόσωπο που «δείχνει» ως δολοφόνο την προσέγγισε και την προειδοποίησε να μην ανοίξει το στόμα της «γιατί θα πάθει ότι έπαθε η Ντανιέλα».

«Μου πρόσφερε 6 χιλιάδες ευρώ για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, εγώ πήρα τα λεφτά γιατί φοβήθηκα κι εγκατέλειψα την Κύπρο».

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι φοβούμενη για τη ζωή της δε μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητα της και να καταθέσει στην αστυνομία καθώς ο «δολοφόνος» είναι «κακός άνθρωπος. Προσποιείται ότι είναι ευγενικός αλλά είναι ένας απαίσιος και επικίνδυνος άνθρωπος. Ελπίζω η αστυνομία να ψάξει αρκετά και θα βρει αρκετά στοιχεία για να τον συλλάβει», αναφέρεται συγκεκριμένα στο email.

Το email βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, που αναμένεται να διεξάγει έρευνες ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον ευσταθούν οι ισχυρισμοί της φίλης της 36χρονης Μολδαβής.

Ντίνα Κλεάνθους 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal