MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποκλειστική μαρτυρία στη CT: Πρόσωπο με πρόσωπο η μητέρα με το φονιά των παιδιών της

Advertisement

Sponsored by exness

Αποκαλύψεων συνέχεια για το τριπλό φονικό που συγκλόνισε το παγκύπριο – Η Cyprus Times ρίχνει φως σε μία ακόμη πτυχή της υπόθεσης – Είδε το δολοφόνο των παιδιών της η τραγική μάνα του Κωνσταντίνου και του Παράσχου – Της ζήτησε συγγνώμη και της φίλησε τα χέρια ο δράστης – Τι αναφέρει στη Cyprus Times φίλος της οικογένειας

Advertisement

Τέσσερις μέρες μετά τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος, νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση του τριπλού φονικού που συντάραξε το παγκύπριο.

Σύμφωνα με μαρτυρία στενού φίλου της οικογένειας, που κατέχει η Cyprus Times, η τραγική μάνα των δύο αδελφών Κωνσταντίνου και Παράσχου Ντορζή που έπεσαν νεκροί από το χέρι του 31χρονου που ομολόγησε το έγκλημα του, ήρθε το μοιραίο βράδυ πρόσωπο με πρόσωπο με το φονιά των παιδιών της.

Όπως είχε αποκαλύψει στη Cyprus Times την επομένη του φόνου, ο πατέρας των δύο θυμάτων Χάρης Ντορζής, ο ένας του γιος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τη μητέρα του το μοιραίο βράδυ, ενημερώνοντας την ότι ο αδελφός του ήταν νεκρός. «Σφάζουν το γιο σου, έλα», ανέφερε το θύμα στη μητέρα του λίγο πριν ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία που κατέχει η CT, από εκείνη τη στιγμή η μητέρα δε σταμάτησε να τηλεφωνεί, χωρίς ωστόσο να παίρνει απάντηση. Λίγη ώρα αργότερα σε ένα από τα τηλεφωνήματα της στο κινητό του Κωνσταντίνου, απάντησε ο ίδιος ο δράστης την ώρα που επέστρεψε στο μαγαζί του πατέρα του στην Πλατεία Ηρώων, αμέσως μετά τη διάπραξη του εγκλήματος. Εκεί είχε «ξεμείνει» το κινητό τηλέφωνο του Παράσχου, αφού λίγο πριν, σε εκείνο το σημείο, θύτης και θύμα είχαν συναντηθεί και ξεκινήσει τη λογομαχία που οδήγησε τελικά στο έγκλημα.

Πρόσωπο με πρόσωπο με το δολοφόνο…

Όταν ο δράστης απάντησε το τηλέφωνο και στην άλλη γραμμή εναγωνίως η μητέρα ρωτούσε για τα παιδιά της, της ζήτησε να πάει εκεί στην Πλατεία Ηρώων. Σύμφωνα πάντα με το φιλικό πρόσωπο της οικογένειας, η μητέρα ξεκίνησε από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη όπου διαμένει συνοδευόμενη από συγγενή της και μετέβη στην Πλατεία και συγκεκριμένα στο μαγαζί του πατέρα του δράστη.

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 31χρονο ο οποίος της εξομολογήθηκε το έγκλημα του και ζήτησε συγχώρεση γονατιστός. «Ένιξερω τι έκαμα των παιδιών σου, συγγνώμη» είπε και τράπηκε σε φυγή.

Τα όσα μας ανέφερε το φιλικό πρόσωπο της οικογένειας, επιβεβαίωσε στη Cyprus Times και ο ίδιος ο πατέρας των θυμάτων, Χάρης Ντορζής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal