MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποκλεισμός με… αναστολή από Euro για τη Ρωσία λόγω των επεισοδίων

Advertisement

Sponsored by exness

Στο «τσακ» τη γλίτωσε η Ρωσία για τα επεισόδια των οπαδών της στη Μασσαλία – Η UEFA την τιμώρησε με αποκλεισμό με… αναστολή και πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ

Advertisement

Με αποκλεισμό με αναστολή από το Euro του 2016 και με πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε η Ρωσία από την UEFA λόγω των επεισοδίων που προκλήθηκαν εντός του Σταδίου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Αγγλία το Σάββατο.

Σύμφωνα με την τιμωρία που επέβαλε η UEFA, η Ρωσική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα καταβάλει το πρόστιμο και σε περίπτωση νέων επεισοδίων Ρώσων οπαδών εντός των σταδίων, η ομάδα θα αποκλειστεί οριστικά από τη διοργάνωση.

Όπως μεταδίδει το Reuters, μασκοφόροι υποστηρικτές της Ρωσίας επιτέθηκαν σε Άγγλους οπαδούς, γρονθοκοπώντας και κλοτσώντας τους, μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την Αγγλία στο Στάδιο Βελοντρόμ της Μασσαλίας. Οπαδοί των δύο ομάδων συμμετείχαν επίσης σε βίαιες συγκρούσεις πριν και μετά τον αγώνα στο λιμάνι της πόλης.

«Κατηγορίες που σχετίζονται με συγκρούσεις του πλήθους, χρήση πυροτεχνημάτων και ρατσιστική συμπεριφορά είχε ασκηθεί κατά της Ρωσικής Ποδοσφαιρική Ένωσης», αναφέρει η ανακοίνωση της UEFA, προσθέτοντας πως η επιτροπή δεοντολογίας έχει επιβάλει την ποινή του αποκλεισμού με αναστολή και πρόστιμο. Προστίθεται πως η αποβολή θα ενεργοποιηθεί αν σε περίπτωση που οι οπαδοί της Ρωσίας εμπλακούν ξανά σε επεισόδια εντός αγωνιστικό ρόλο. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network