MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποκλεισμένοι κάτοικοι στον Πρόδρομο… χωρίς εκχιονιστικό η περιοχή. «Κίνδυνος εάν προκύψει έκτακτη ανάγκη»

Advertisement

Sponsored by exness

Ζητά επιστροφή του εκχιονιστικού οχήματος στον Πρόδρομο ο Κοινοτάρχης – Αποκλεισμένοι οι κάτοικοι λόγω χιονιά

Αποκλεισμένοι οι κάτοικοι στον Πρόδρομο που λόγω της χιονόπτωσης των τελευταίων ημερών παραμένουν στα σπίτια τους, καθώς οι δρόμοι είναι κλειστοί και απροσπέλαστοι.

Advertisement

Όπως καταγγέλλει μιλώντας στη Cyprus Times ο Κοινοτάρχης Προδρόμου Νεόφυτος Νεοφύτου, το σοβαρότερο πρόβλημα που προκύπτει στην περιοχή τις τελευταίες ώρες είναι ότι δεν υπάρχει πλέον εκχιονιστικό όχημα στην κοινότητα.

«Αν και είχαμε εκχιονιστικό εντούτοις αυτό πλέον δεν είναι στην διάθεση μας για να καθαρίζονται οι δρόμοι και είναι κάτι που ζητάμε να επιστρέψει, αφού εάν παραστεί έκτακτη ανάγκη δεν θα μπορούμε να μετακινηθούμε» λέει ο κ.Νεοφύτου.

Όπως σημειώνει πριν από μερικές ημέρες χρειάστηκε στην περιοχή να μεταβεί ασθενοφόρο για να μεταφέρει άρρωστη ηλικιωμένη, ενώ αυτή την ώρα που πάλι υπάρχουν συνεχείς χιονοπτώσεις οι δρόμοι και πάλι έκλεισαν, καθώς το ύψος του χιονιού φτάνει τα 60-70 εκατοστά.

Για αυτό και θεωρείται όπως λέει ο κ.Νεοφύτου πρώτη ανάγκη το εκχιονιστικό για να μπορούν να διακινούνται οι λιγοστοί κάτοικοι της περιοχής.

Όπως ανέφερε η κοινότητα είναι σε επικοινωνία συνεχώς με την επαρχιακή διοίκηση Λεμεσού, καθώς και με την πολιτική άμυνα ώστε αν παραστεί ανάγκη να βοηθήσουν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network