MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποκλείεται η συνεργασία ΑΚΕΛ – Οικολόγων για τις Προεδρικές

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν απασχολεί το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ποιός θα είναι ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ στις προεδρικές εκλογές του 2018, “αφού θα είναι ένας υποψήφιος στη βάση των προδιαγραφών που έθεσε το ΑΚΕΛ, που αποκλείουν τη συνεργασία με το Κίνημα Οικολόγων”, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρός του Κινήματος, Γιώργος Περδίκης.

Advertisement

Σε δηλώσεις πριν την έναρξη ανοικτής συζήτησης για την ιατρική κάνναβη που διοργάνωσε η νεολαία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ο κ. Περδίκης είπε ότι “εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στη λογική των ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων ούτε μας απασχολεί ποιοί θα είναι οι υποψήφιοι χώρων οι οποίοι ήδη έχουν αποκλείσει κάθε συνεργασία μαζί μας, όπως το ΑΚΕΛ”.

“Δεν μας απασχολεί ποιός θα είναι υποψήφιος του ΑΚΕΛ αφού θα είναι ένας υποψήφιος στη βάση των προδιαγραφών που έθεσε το ΑΚΕΛ, που αποκλείουν τη συνεργασία με το Κίνημα Οικολόγων”, είπε ο κ. Περδίκης.

Μας ενδιαφέρει, είπε,  “να εργαστούμε πάνω στο πρόγραμμα των προτάσεών μας για κυβερνητική πολιτική το οποίο θα θέσουμε υπόψη εκείνων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί μας για να δούμε αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας”.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network