MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποκαλυπτικό: Τσιγάρο με κάνναβη στην κατοχή 12χρονης μαθήτριας στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Προβληματισμός από νέα υπόθεση ναρκωτικών στην κατοχή ανήλικης μαθήτριας – Μισοκαπνισμένο χειροποίητο  τσιγάρο που περιείχε κάνναβη στη σχολική τσάντα 12χρονης – Έδωσε κατάθεση στην παρουσία της μητέρας της και Λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας

Advertisement

12χρονη μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου με χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη στην κατοχή της. Το περιστατικό σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Cyprus Times, καταγράφεται στην Επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν το πρωί σε συγκεκριμένο Δημοτικό Σχολείο και στην παρουσία της Διευθύντριας του Σχολείου και λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας, ερευνήθηκε η τσάντα ανήλικης μαθήτριας, 12 ετών.

Στην τσάντα της ανήλικης εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμενο τσιγάρο το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμιγμένο με κάνναβη. Αμέσως ενημερώθηκε η μητέρα της και μαζί με την 12χρονη μετέβηκαν στην αστυνομία για κατάθεση στην παρουσία και πάλι λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας.

Στην κατοχή της δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε άλλο. Η ανήλικη έδωσε γραπτή κατάθεση και ακολούθως αναχώρησε από τον αστυνομικό σταθμό με την μητέρα της. Οι εξετάσεις συνεχίζονται ενώ τα όσα ισχυρίστηκε διερευνώνται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network