MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποκαλυπτικό! Επίκεινται συλλήψεις μαθητών για τα επεισόδια;

Advertisement

Sponsored by exness

Στα ίχνη των ανεγκέφαλων που επιτέθηκαν σε αυτοκίνητα Τουρκοκυπρίων βρίσκεται η Αστυνομία – Τους «έκαψαν» τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης – Εντός των επόμενων ωρών, εξελίξεις στην υπόθεση – Που βρίσκονται οι έρευνες

Advertisement

Άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας μετά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν την Δευτέρα όταν μαθητές κατά την διάρκεια διαδηλώσεων καταδίκης του ψευδοκράτους επιτέθηκαν σε τρία αυτοκίνητα Τουρκοκυπρίων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο πρόσωπα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της Cyprus Times τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές «μίλησαν» και «έδειξαν» τους δράστες των επεισοδίων με αποτέλεσμα οι έρευνες των αρχών να στρέφονται πλέον προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Οι κινήσεις των μαθητών καταγράφηκαν στα βίντεο τα οποία αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους αφού φαίνονται τα πρόσωπα τους και ως εκ τούτου σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να προκύψουν συλλήψεις.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε,  οι ανακριτές της υπόθεσης αυτή τη στιγμή αξιολογώντας κάποιες επιπρόσθετες μαρτυρίες, αναμένεται να ζητήσουν στοιχεία από συγκεκριμένα σχολεία για την πλήρη εξακρίβωση της ταυτότητας των μαθητών.

Αύριο η ημέρα θα είναι καθοριστική για τις έρευνες αφού με βάση τα στοιχεία που αναμένονται η αστυνομία θα δικαιολογείτο να προχωρήσει σε συλλήψεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal