MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Από «κόσκινο» οι πρώην συντρόφοι της Μολδαβής – Νέα στοιχεία

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα στοιχεία σε σχέση με την προσωπική  ζωή της 36χρονης Μολδαβής που δολοφονήθηκε την περασμένη Κυριακή, ενώπιον των αρχών τα οποία εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή — Ενισχύεται το σενάριο ότι πιθανόν να επρόκειτο για έγκλημα πάθους — Για κατάθεση οι πρώην συντρόφοι της Μολδαβής

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, στα χέρια των ανακριτών της υπόθεσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 36χρονη Μολδαβή διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με διάφορους άντρες σε διαφορετικό χρόνο από τους οποίους, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, αποσπούσε χρήματα.

Ως εκ τούτου, για κατάθεση κλήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι πρώην σύντροφοι του θύματος προκειμένου να απαντήσουν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, με τους ανακριτές αυτή τη στιγμή να εξετάζουν τα άλλοθι τους.

Λόγω των πληροφοριών που έχει στα χέρια της η αστυνομία για την προσωπική ζωή της 36χρονης, το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το επαγγελματικό της περιβάλλον – δούλευε ως μανικιουρίστα- απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο.

Σε μια προσπάθεια να ριχθεί περισσότερο φως στην υπόθεση, η αστυνομία παρά το γεγονός ότι δεν εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο, προχωρά με την άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων ούτως ώστε να διαφανεί με ποιους συνομίλησε πριν το φονικό και με ποίον είχε συναντηθεί προηγουμένως.

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος του διαμερίσματος της 36χρονης, παραβιάστηκε από κλειδαρά που κάλεσαν οι φίλες της που την αναζητούσαν, γεγονός που κάνει τους ανακριτές να πιστεύουν ότι ο δολοφόνος είχε κλείσει ραντεβού με το θύμα.

Την ίδια ώρα αναμένονται και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων από τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από το διαμέρισμα της 36χρονης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network