MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποκαλύψεις για το γυμναστή και το φόνο της Μολδαβής!

Advertisement

Sponsored by exness

Νέες αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στη Λάρνακα με θύμα την 36χρονη Μολδαβή – Είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ δολοφόνου και θύματος – «Καίνε» τα στοιχεία τον 34χρονο γυμναστή που συνελήφθη – Της έστειλε αισχρό μήνυμα λίγες ώρες πριν το φονικό – Μαρτυρίες ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά πελάτισσες του – Εντάλματα σύλληψης σε βάρος του πατέρα του και ενός φίλου του και παρεμπόδιση στο έργο των αρχών – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Advertisement

Στοιχεία «φωτιά» παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου οδηγήθηκε το μεσημέρι ο 34χρονος ιδιοκτήτης γυμναστηρίου που συνελήφθη χθες βράδυ σε σχέση με το άγριο φονικό που διαπράχθηκε την 1η Νοεμβρίου στη Λάρνακα με θύμα 36χρονη Μολδαβή.

Ο ανακριτής της υπόθεσης αναφέροντας τα γεγονότα, επισήμανε ότι κατά την διερεύνηση του φρικτού εγκλήματος διαπιστώθηκε ότι προηγήθηκε σωματική πάλη μεταξύ του θύματος και του δολοφόνου, αφού στο διαμέρισμα της 36χρονης βρέθηκε σπασμένο τραπεζάκι και κηλίδες αίματος στο χαλί.  

Η μαρτυρία από ένοικο και όλο το χρονικό με την εμπλοκή του γυμναστή

Σύμφωνα με τον ανακριτή, η αστυνομία έχει στα χέρια της μαρτυρία από ένοικο, ο οποίος στην κατάθεση του ανέφερε ότι γύρω στις 5 το πρωί είχε ακούσει ένα δυνατό θόρυβο από το διαμέρισμα της 36χρονης, θόρυβος ο οποίος ήταν τόσο δυνατός που τον ξύπνησε.

Φίλη της 36χρονης, ανέφερε ότι το θύμα λίγες ώρες προηγουμένως βρισκόταν σε κέντρο διασκέδασης στη Λεμεσό και γύρω στις 2 το πρωί επέστρεφε στο διαμέρισμα της.

Όπως διαφάνηκε από τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, γύρω στις 2 το πρωί η 36χρονη έλαβε γραπτό μήνυμα από τον 34χρονο γυμναστή, το περιεχόμενο του οποίου ήταν αισχρό, και σύμφωνα με πληροφορίες μας, της ανέφερε ότι θα της έδινε 200 ευρώ προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.

Στην κατάθεση της η φίλη του θύματος, ανέφερε επίσης ότι η 36χρονη είχε έντονη ζωή και διατηρούσε δεσμούς με αρκετούς άντρες οι οποίοι την συντηρούσαν οικονομικά.

Ο γυμναστής , τα αισχρά μηνύματα στις πελάτισσες, ο πατέρας και ο φίλος του…

Από τις έρευνες των ανακριτών στην οικία της 36χρονης διαπιστώθηκε ότι τα δύο κινητά τηλέφωνα και το ipad του θύματος έλειπαν, γεγονός που οδήγησε την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι τα πήρε μαζί του ο δολοφόνος.

Ωστόσο από την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων διαφάνηκε ότι ο 34χρονος απέστελλε διάφορα μηνύματα αισχρού περιεχομένου στη 36χρονη, η οποία μεταξύ άλλων ήταν και πελάτισσα του γυμναστήριου που διατηρεί στη Λάρνακα. Επίσης διαφάνηκε ότι τα τηλέφωνα του θύματος απενεργοποιήθηκαν το βράδυ του φονικού.

Από διάφορες μαρτυρίες που εξασφάλισαν οι ανακριτές, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος απέστελλε μηνύματα αισχρού περιεχομένου και σε άλλες πελάτισσες του, πράγμα το οποίο συζητείτο έντονα αφού ήταν ενοχλητικός.

Όταν κλήθηκε για πρώτη φορά στην αστυνομία για κατάθεση μετά το άγριο φονικό, ο 34χρονος ισχυρίστηκε ότι το βράδυ του εγκλήματος βρισκόταν στην οικία του ενώ τη δεύτερη φορά, ανέφερε ότι βρισκόταν εκτός και επέστρεψε γύρω στις 2 το πρωί. Γεγονός που προβλημάτισε τους ανακριτές αφού ο ύποπτος υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Επίσης, σύμφωνα με τον αστυνομικό ανακριτή, ο 34χρονος παραδέχθηκε ότι διέγραψε σκόπιμα από το κινητό του τηλέφωνο τον αριθμό της 36χρονης.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος έδωσε σε φίλο του τα δυο κινητά του τηλέφωνα για να τα κρύψει, δίνοντας του οδηγίες να μην αναφέρει σε κανένα για την ύπαρξη τους, αφού από αυτά απέστειλε τα αισχρά μηνύματα σε διάφορες γυναίκες. 

Ακολούθως, τις ίδιες συστάσεις ο φίλος του 34χρονου έλαβε και από τον πατέρα του.

Ως εκ τούτου, η αστυνομία εξασφάλισε εντάλματα σύλληψης σε βάρος του πατέρα και του φίλου του 34χρονου για το αδίκημα της παρεμπόδισης στο έργο των αρχών.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό 8ημερη κράτηση ενώ δηλώνει αθώος. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network