MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποφασίζει σήμερα η ΠΟΕΔ για την ημερομηνία της κρίσιμης συνεδρίας

Advertisement

Sponsored by exness

Η Γραμματεία της ΠΟΕΔ αποφασίζει σήμερα την ημερομηνία συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου – Παραμένει το ενδεχόμενο λήψης μέτρων

Advertisement

Συνέρχεται σήμερα η Γραμματεία της ΠΟΕΔ προκειμένου να αποφασίσει αν το ΔΣ της οργάνωσης θα συνέλθει στις 13 Οκτωβρίου, όπως είναι προγραμματισμένο, ή πιο σύντομα, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού, επαναλαμβάνοντας τη θέση περί ενός απαράδεκτου καθεστώτος εργοδότησης εκπαιδευτικών, που δεν θα έπρεπε να υιοθετηθεί «γιατί δημιούργησε, δημιουργεί και θα δημιουργεί, και θα το δούμε και τις επόμενες μέρες ,συγκεκριμένα προβλήματα, παρόλο που μέχρι σήμερα το καθεστώς δεν έχει διευκρινιστεί».

«Δηλαδή οι άνθρωποι που σήμερα εργοδοτούνται στα σχολεία δεν ξέρουν κάτω υπό ποιο καθεστώς θα εργαστούν και δεν έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς», είπε ο κ. Φυλακτού, προσθέτοντας πως «η απάντηση από πλευράς Προέδρου (της Δημοκρατίας) ήταν πλέον ξεκάθαρη όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα».

Ερωτηθείς αν παραμένει το θέμα της λήψης μέτρων από την οργάνωση, ο κ. Φυλακτού είπε πως «ασφαλώς και παραμένει όπως έχει εξαγγελθεί και όπως έχει ανακοινωθεί» από την ΠΟΕΔ.

Ο κ. Φυλακτού ανέφερε πως το ΔΣ της ΠΟΕΔ είναι προγραμματισμένο να συνέλθει στις 13 Οκτωβρίου για να προσθέσει πως «σήμερα θα αξιολογήσουμε σε συνεδρία της Γραμματείας της οργάνωσης αν το ΔΣ θα συνέλθει πιο νωρίς ή αν θα μείνει η συνεδρία στις 13».

«Αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια και ως οργάνωση θα το εξετάσουμε το θέμα και θα το μελετήσουμε, με ό,τι αποφασίσει το ΔΣ», είπε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ

ShootandGoal