MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποφασισμένοι να αγωνιστούν για την επίλυση των προβλημάτων τους οι συνταξιούχοι της Π. Χρυσοχούς

Advertisement

Sponsored by exness

Αποφασισμένοι να αγωνιστούν για την επίλυση των προβλημάτων τους οι συνταξιούχοι της Π. Χρυσοχούς – Τι αναφέρουν σε ανακοίνωση

Αποφασισμένοι να αγωνιστούν για την επίλυση των προβλημάτων τους δηλώνουν οι συνταξιούχοι της περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ, επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν απαίτησαν οι συνταξιούχοι της περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς την Παρασκευή 24 Μαρτίου σε συνελεύσεις που πραγματοποίησε η ΕΚΥΣΥ στο Πωμό, στην Αγία Μαρίνα και σε περιφερειακή της Πόλης Χρυσοχούς , Αργάκας και Προδρομίου .

Όπως αναφέρεται στο πλάσιο της συνάντησης, ενημερώθηκαν από τον Γ.Γ της ΕΚΥΣΥ Κώστα Σκαρπάρη ο οποίος παρευρέθηκε με την Ελένη Ευριπίδου Χατζιάντωνα της ΕΚΥΣΥ Πάφου, για την δράση της Οργάνωσής του κατά το 2022 αλλά και για τα προηγούμενα χρόνια και έδωσε την διαβεβαίωση ότι και το 2023 η ΕΚΥΣΥ θα εντείνει τη δράση της και τα διαβήματα της προς την νέα κυβέρνηση με στόχο την επίλυση τους.

Επιπρόσθετα, συνεχίζει η ανακοίνωση, ο κ. Σκαρπάρης δεσμεύτηκε ότι θα επιδιώξει να έχει συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους υπουργούς το συντομότερο, ενώ ανακοίνωσε, πως ήδη στις 6 Απριλίου έχει καθοριστεί συνάντηση με την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας.

Επίσης, ανέφερε θα προωθήσει την κατάργηση του πέναλτι 12% από τις συντάξεις, τη βελτίωση της νομοθεσίας για να δικαιούνται σύνταξη χηρείας όλοι οι άντρες χήροι, την επίσπευση της διαδικασίας εξέτασης των αιτήσεων των συνταξιούχων και χαμηλοσυνταξιούχων, αλλά και να λειτουργήσει επιτέλους το τηλεφωνικό κέντρο 1450 για να εξυπηρετούνται οι συνταξιούχοι και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που παρουσιάζεται εξαιτίας του μεγάλου κόστους των φαρμάκων μέσω του ΓεΣΥ.

Ακόμη θα μεριμνήσει, σημείωσε, για το θέμα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου της Πόλης Χρυσοχούς κ.α ως ήταν και οι κύριες απαιτήσεις των συνταξιούχων, τονίζοντας την αποφασιστικότητά τους να αγωνιστούν με όλα τα νόμιμα μέσα που έχουν στη διάθεση τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network