MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποφασισμένη η ΟΕΛΜΕΚ… Ενημερώνει ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ και προβαίνει σε ανακοινώσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Ολοκληρώθηκε η συνεδρία του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΛΜΕΚ – Έλαβε αποφάσεις και ενημερώνει τις άλλες δύο οργανώσεις η ΟΕΛΜΕΚ

Advertisement

Με τους Προέδρους ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ θα μιλήσει πρώτα ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννος Σωκράτους και μετά θα προβεί σε ανακοινώσεις, όπως ο ίδιος ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της.

Όπως είπε ο κύριος Σωκράτους, τα μέτρα που θα ληφθούν εντός των σχολικών μονάδων θα ανακοινωθούν την Τετάρτη.

Περαιτέρω, όπως ανακοίνωσε ο κύριος Σωκράτους, κατά τη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΛΜΕΚ, ο κύριος Σωκράτους ενημέρωσε τα μέλη της οργάνωσης για την νέα κυβερνητική πρόταση που κατατέθηκε από τον Πρόεδρο κατά τη χθεσινή συνάντηση. Όπως είπε η απόφαση της ΟΕΛΜΕΚ στην πρόταση του Προέδρου ήταν ομόφωνη.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη με τις συντεχνίες και ακολούθως καθορίζεται κοινή γραμμή.

Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται ότι οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ έχουν ήδη καλέσει τους Διευθυντές, μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Διευθυντών Μέσης Εκπαίδευσης Κύπρου (ΣΕΔΜΕΚ), να μην παραστούν στην Παγκύπρια Σύσκεψη Διευθυντών, που έχει συγκληθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018, «στο πλαίσιο των μέτρων κατά των μονομερών και απαράδεκτων αποφάσεων της Κυβέρνησης».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network