MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απόφαση Δήμου Λάρνακας όπως οι Μελετητές διεξάγουν οι ίδιοι διαβουλεύσεις με διάφορες Υπηρεσίες

Advertisement

Sponsored by exness

Με απόφαση του ο Δήμος Λάρνακας συστήνει στους Μελετητές που υποβάλλουν πολεοδομικές και οικοδομικές αιτήσεις στο Δήμο, να διεξάγουν οι ίδιοι διαβουλεύσεις με διάφορες Υπηρεσίες/Αρχές

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας, μετά από πρόσφατη συνεδρία του αποφάσισε ομόφωνα να συστήσει στους Μελετητές που ασχολούνται με υποβολή πολεοδομικών και οικοδομικών αιτήσεων στο Δήμο, όπως οι διαβουλεύσεις που απαιτούνται με τις διάφορες Υπηρεσίες / Αρχές (πχ. Α.Η.Κ. Σ.Υ.Λ, Σ.Α.Λ., Πυροσβεστική, Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, Υφυπουργείο Τουρισμού κλπ), διεξάγονται από τους ίδιους, με εξουσιοδότηση της Πολεοδομικής Αρχής, σύμφωνα με τη διαδικασία που καθορίζεται στην Κ.Δ.Π.62/2016».

Advertisement

Με βάση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου «ο Δήμος Λάρνακας προτρέπει τους Μελετητές / Αιτητές, να συμπληρώνουν το ειδικό έντυπο ΕΔ1 – Διαδικασία Εξασφάλισης Διαβουλεύσεων πριν την Υποβολή Αίτησης για Πολεοδομική Άδεια.

Σχετικοί συμβουλευτικοί πίνακες διαβουλεύσεων και όλα τα σχετικά, έχουν καταρτιστεί ως σχετικός οδηγός για τους ενδιαφερόμενους και υπάρχουν στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.moi.gov.cy/moi/tph/tph.nsf/page23_gr/page23_gr?OpenDocument (Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως – Αιτήσεις για αριθμό διαβουλεύσεων – Αίτηση για αποζημίωση με βάση το άρθρο 67 των περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας Νόμων (www.moi.gov.cy)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να εξασφαλίσει τις αιτούμενες για κάθε ανάπτυξη διαβουλεύσεις από τα αρμόδια Τμήματα / Υπηρεσίες / Αρχές, ώστε να υποβάλλονται μαζί με την πολεοδομική αίτηση. Με αυτό τον τρόπο, η Πολεοδομική Αρχή θα επιτυγχάνει επίσπευση στον έλεγχο των αιτήσεων, με αποτέλεσμα να επιταχύνεται η έκδοση των πολεοδομικών αδειών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network