MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απόδραση 35χρονου από το Ψυχιατρείο Αθαλάσσας. Έκκληση της αδελφής του μέσω της CT (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Απέδρασε από το Ψυχιατρείο Αθαλάσσας 35χρονος – Τηλεφώνημα ενημέρωσε την κλινική ότι είχε επισκεφθεί τον πατέρα του στον Στρόβολο – Μετά έχασαν τα ίχνη του – Όσα ανέφερε η αδελφή του μιλώντας στη Cyprus Times

Advertisement

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια 35χρονου τρόφιμου του Ψυχιατρείου Αθαλάσσας. Ο νεαρός άντρας απέδρασε χθες από τον ανοικτό θάλαμο στον οποίο νοσηλευόταν.

Μιλώντας στη Cyprus Times, η Αναστασία Σταύρου ανέφερε ότι τα ίχνη του αδελφού της χάθηκαν γύρω στις 9 το βράδυ του Σαββάτου. «Ενημερώθηκα από το ψυχιατρείο ότι μετά την εξαφάνιση του, δέχθηκαν τηλεφώνημα από συγγενικό πρόσωπο του πατέρα μου. Τους είπε ότι ο Σταύρος είχε επισκεφθεί τον πατέρα μας, ο οποίος αντιμετωπίζει και αυτός προβλήματα υγείας».

Η ίδια επικοινώνησε με την Αστυνομία και έλαβε, όπως σημείωσε, διαβεβαιώσεις ότι κάνουν τα πάντα για τον εντοπισμό του αδελφού της.

«Δυστυχώς εγώ δε μπορώ να βγω να τον ψάξω. Είμαι μονογονιός και η μητέρα μας απεβίωσε. Προσπαθώ με ότι μέσο γίνεται να το γνωστοποιήσω με την ευχή ότι κάποιος να τον εντοπίσει», ανέφερε η κυρία Αναστασία κάνοντας παράλληλα έκκληση και μέσω της Cyprus Times προς οποιοδήποτε δει τον αδερφό της να ειδοποιήσει άμεσα την Αστυνομία.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Αστυνομία μας επιβεβαίωσαν την απόδραση καθώς και τη μαρτυρία ότι θεάθηκε για τελευταία φορά στον Στρόβολο. Επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε και με τη Διεύθυνση του Ψυχιατρείου ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Οι έρευνες για εντοπισμό του 35χρονου βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network