MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποδόθηκαν ευθύνες για το γραπτό Νέων Ελληνικών Γ’ Γυμνασίου λέει το Υπουργείο

Advertisement

Sponsored by exness

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας – «Δεν θα ευνοηθούν όσοι γνωρίζαν»

Παρέμβαση Υπουργείου Παιδείας για το πρόβλημα στο γραπτό των Νέων Ελληνικών της Γ’ Γυμνασίου. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοεσίευμα, το πρόβλημα που εντοπίστηκε αφορά το άγνωστο κείμενο που που περιλήφθηκε στην εξέταση, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε διδαχθεί σε συγκεκριμένο σχολείο.

Advertisement

Το Υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωση του διευκρινίζει ότι γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε ο μικρός αριθμός των μαθητών που είχαν διδαχθεί το κείμενο, να μην τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους μαθητές και μαθήτριες.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας:

Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με το εξεταστικό δοκίμιο των Νέων Ελληνικών της Γ’ τάξης Γυμνασίου, το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, αφού ολοκλήρωσε την διερεύνηση με πλήρη στοιχεία που τέθηκαν ενώπιον του, ανακοινώνει ότι:

(α) προβαίνει στις δέουσες ενέργειες, ώστε ο μικρός αριθμός μαθητών/τριών που φαίνεται να είχαν «επαφή» με το εν λόγω κείμενο να μην τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους μαθητές και μαθήτριες

(β) έχουν ήδη αποδοθεί ευθύνες, γίνονται αυστηρές γραπτές συστάσεις προς τους θεματοθέτες και λαμβάνονται τα δέοντα μέτρα προς αποφυγή παρόμοιων φαινομένων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network