MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από βδομάδα οι βροχές και… αν!

Advertisement

Sponsored by exness

Αίθριο καιρό με παροδικά αυξημένες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Μετεωρολογική Υπηρεσία — Μην περιμένετε ακόμα βροχές — Από βδομάδα και… αν!

Advertisement

Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, ενώ από τη Δευτέρα χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή της ανατολικής Mεσογείου.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ μετά το μεσημέρι στα δυτικά, στα βόρεια και τοπικά στα νότια παράλια θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Παροδικά, κυρίως στα δυτικά παράλια ενδέχεται να παρατηρείται χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Δευτέρα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, ενώ μετά το μεσημέρι νεφώσεις που θα πυκνώνουν, αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τετάρτη τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, και στα ανατολικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μέχρι την Τρίτη αισθητή πτώση και θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network