MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από τον φόνο στην Πάφο… στη σύλληψη στην Λεμεσό! Οι κινήσεις του φερόμενου συζυγοκτόνου

Advertisement

Sponsored by exness

Σημαντικά στοιχεία ενώπιον των ανακριτών του ΤΑΕ Πάφου για τον τρόπο δράσης του φερόμενου συζυγοκτόνου – Στήνουν το παζλ των κινήσεων του μετά τη διάπραξη του εγκλήματος – Σοβαρό ενδεχόμενο να διέφυγε στη Λεμεσό από τη μέρα του φόνου – Πως συστήθηκε στους ομοεθνείς του και τι είπε – Τον αναγνώρισε ο ένας και άνοιξε ο δρόμος για τη σύλληψη του

Με όλα τα στοιχεία εναντίον του, ο 42χρονος Hussein Farouh επιμένει ότι δε γνωρίζει τίποτα για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.

Advertisement

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου που από την πρώτη στιγμή έθεσαν όλα τα δεδομένα κάτω από το μικροσκόπιο τους για να φτάσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, φαίνεται ότι έχουν στήσει και το μεγαλύτερο μέρος του παζλ σε σχέση με τις κινήσεις του 42χρονου, από τη στιγμή της διάπραξης του εγκλήματος μέχρι και τη σύλληψη του στη Λεμεσό χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές της υπόθεσης, ο 42χρονος αμέσως μετά τη διάπραξη του φονικού, πήρε τα παιδιά και τα μετέφερε στο σπίτι του αδελφού του στην Πάφο, όπου έμεινε για κάποιο χρονικό διάστημα. Εν συνεχεία φαίνεται -βάσει των μέχρι στιγμής στοιχείων που έχουν εξασφαλιστεί- ότι ταξίδεψε μέχρι τη Λεμεσό όπου και διανυκτέρευσε, άγνωστο για την ώρα που. Ωστόσο δεν εμφανίστηκε στο υποστατικό που διαμένουν οι ομοεθνείς του -εκεί δηλαδή όπου εντοπίστηκε- μέχρι την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τρίτη και συγκεκριμένα το απογευμα. Οι 11 ομοεθνείς του που διαμένουν εκεί τον φιλοξένησαν χωρίς να γνωρίζουν ποιος είναι. Τους είπε μάλιστα ότι έφτασε στη Λεμεσό προς αναζήτηση εργασίας. Ωστόσο, την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τετάρτη, ένας εξ αυτών τον αναγνώρισε από τη φωτογραφία που είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία. Όταν τον ρώτησε εάν είναι το καταζητούμενο πρόσωπο για τον φόνο εκ προμελέτης, ο 42χρονος Farouh παραδέχτηκε την ταυτότητα του και τους ζήτησε βοήθεια για να διαφύγει στα κατεχόμενα, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times.

Τους παραδέχτηκε μάλιστα ότι σκότωσε τη γυναίκα του και τους είπε ότι το έκανε «για λόγους τιμής». Οι ομοεθνείς του, ήταν τελικά αυτοί που οδήγησαν την Αστυνομία στη σύλληψη του.

Την Πέμπτη ο ύποπτος έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας.

Προμελετημένο έγκλημα…

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε την 8ήμερη κράτηση του, από τις μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές  προκύπτει πως ο 42χρονος είχε αποκαλύψει την πρόθεση του να σκοτώσει την εν διαστάσει γυναίκα του σε άλλους 2 Σύρους, 48 ωρες πριν την διάπραξη του φρικτού εγκλήματος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network