MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από το server room ξεκίνησε η φωτιά σε γραφεία στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απέκλεισε το ενδεχόμενο να οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια η πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο σε γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό, και συνεχίζει να διερευνά τα αίτια.

Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε από την Υπηρεσία, στις 16.30 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε πολυκατοικία στην παραλιακή Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα και στις 17.36 έθεσαν υπό έλεγχο πυρκαγιά σε δωμάτιο διακομιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών (server room) στα γραφεία κατασκευαστικής εταιρείας, στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας.

Από την πυρκαγιά έπαθαν σοβαρές ζημιές το δωμάτιο του διακομιστή και ο εξοπλισμός του. Από τον καπνό και την θερμότητα έπαθε ζημιές ο εξοπλισμός όλου του ορόφου, συνεχίζει η Πυροσβετική, προσθέτοντας ότι η κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε με τη χρήση δέκα αναπνευστικών συσκευών, σωλήνα πυρόσβεσης και τηλεσκοπικής πλατφόρμας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε επίσης ότι από τις 06.00 χθες μέχρι και τις 06.00 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 27 κλήσεις για βοήθεια, 12 πυρκαγιές, 13 ειδικές εξυπηρετήσεις, 1 κλήση ασθενοφόρου και 1 ψευδή κλήση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal