MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από το Charles De Gaulle στον ουρανό της Κύπρου τα γαλλικά Rafale. Πτήσεις μέχρι την Κυριακή

Advertisement

Sponsored by exness

Από το Charles De Gaulle απογειώνονται τα γαλλικά μαχητικά που πετούν στον εναέριο χώρο ΚΔ – Πτήσεις μέχρι την Κυριακή

Από το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle, που βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Μεσόγειο, απογειώνονται τα γαλλικά μαχητικά Rafale που πετούν αυτές τις ημέρες στον εναέριο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Advertisement

Το αεροπλανοφόρο αναμένεται, όπως πληροφορείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, να καταπλεύσει στο λιμάνι Λεμεσού περί τα τέλη Φεβρουαρίου.

Οι πτήσεις των γαλλικών αεροσκαφών, από σήμερα μέχρι την Κυριακή, γίνονται με κύριο στόχο τον έλεγχο του συστήματος αεράμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού της Εθνικής Φρουράς σε πραγματικές συνθήκες.

Όπως έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο Άμυνας η εκπαιδευτική δραστηριότητα, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος αμυντικής συνεργασίας Κύπρου – Γαλλίας, πραγματοποιείται σε τμήματα του χερσαίου και εναέριου χώρου της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι πτήσεις που εκτελούνται εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επικείμενης αεροπορικής άσκησης Κύπρου – Γαλλίας «ΤΑΛΩΣ/2022» που αφορά στην εικονική προσβολή στόχων από τα μαχητικά αεροσκάφη και στην αντίδραση των αντιαεροπορικών συστημάτων της Εθνικής Φρουράς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network