MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από τις Βάσεις στις Αρχές της Δημοκρατίας οι τέσσερις για τα ναρκωτικά στον Ύψωνα

Advertisement

Sponsored by exness

Στο Δικαστήριο τέσσερις ύποπτοι για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών – Παραδόθηκαν από την Αστυνομία των Βάσεων στις Αρχές της κυπριακής Δημοκρατίας

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγηθήκαν το πρωί οι τέσσερεις ύποπτοι ηλικίας 38, 45, 36 και 62 χρονών οι οποίοι συνελήφθησαν για την υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών σε υποστατικό στο Δήμο Ύψωνα.

Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, οι τρεις συλληφθέντες ο 38χρονος, ο 45χρονος και ο 62χρονος ιδιοκτήτης του υποστατικού την ώρα της επιχείρησης βρίσκονταν, οι δυο πρώτοι εντός του υποστατικού και ο ιδιοκτήτης μέσα στο αγρόκτημα.

Τόσο ο 38χρονος όσο και ο 45χρονος στη θεά της Αστυνομίας προσπάθησαν να διαφύγουν κρατώντας αποσκευές οι οποίες περιείχαν ναρκωτικά.

Από τις εξετάσεις τις αστυνομίας εντοπίστηκαν συνολικά 7,400 κιλά κοκαΐνη 7,700 κιλά κάνναβης, 15 γραμμάρια όπιο και 700 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ.

Στις οικίες του 45χρονου και του 38χρονου εντοπίστηκαν 32 κινητά τηλέφωνα, 28,820 χιλιάδες ευρώ και 7 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα.

Οι ύποπτοι σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεση προβάλλουν διαφόρους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, της κατοχής, κατοχής με σκοπό την προμήθεια, κατοχή εκρηκτικών υλών και μονιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η δικαστής διέταξε την 6ημερη κράτηση και των τεσσάρων υπόπτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network