MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από τις Κεντρικές… Στα γραφεία της ΥΚΑΝ για ανάκριση ο 57χρονος υπόδικος για τα 645kg αμφεταμίνων

Advertisement

Sponsored by exness

Εν αναμονή ανάκρισης του 57χρονου υπόδικου για την υπόθεση ναρκωτικών στην Αυστραλία – Από τις Κεντρικές… Στα γραφεία της ΥΚΑΝ  – Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες

Στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού, αναμένεται να οδηγηθεί από τις Κεντρικές Φυλακές όπου βρίσκεται ως υπόδικος, 57χρονος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος στην υπόθεση σχετικά με τα 645 κιλά ναρκωτικά τα οποία εντοπίστηκαν στην Αυστραλία την περασμένη Δευτέρα. Εναντίον του εκκρεμεί από το περασμένο Σάββατο, ένταλμα σύλληψης.

Advertisement

Ωστόσο, λόγω του ότι είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, οι ανακριτές της ΥΚΑΝ Λεμεσού, αιτήθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο, όπως ο 57χρονος μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού για ανάκριση. Αυτό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΚΥΠΕ, έχει διευθετηθεί για σήμερα.

Το ένταλμα σύλληψης εναντίον του 57χρονου εκδόθηκε όταν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης των 645 κιλών ναρκωτικών ουσιών,  προέκυψαν στοιχεία που τον εμπλέκουν άμεσα με την εταιρεία, η οποία εξήγαγε τα ναρκωτικά στην Αυστραλία. Ο 57χρονος είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές σε σχέση με τον εντοπισμό 85 κιλών ναρκωτικών ουσιών που εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στον Ύψωνα της Λεμεσού.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό οκταήμερη κράτηση 30χρονος  ιδιοκτήτης της εταιρείας που εξήγαγε τις φουκούδες με τα ναρκωτικά στην Αυστραλία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεν μπόρεσε

Protathlima