MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Aπό την Κύπρο στην Γερμανία 126 αιτητές διεθνούς προστασίας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μετεγκατάσταση από την Κύπρο στην Γερμανία για 126 αιτούντες διεθνή προστασία – Η μετεγκατάσταση άρχισε εδώ και τρεις μήνες και σε άλλα κράτη μέλη, όπως η Γαλλία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία

126 αιτητές διεθνούς προστασίας, με καταγωγή από Σομαλία, Αφγανιστάν, Κογκό, Νιγηρία και Συρία αναχώρησαν σήμερα με την πρώτη ναυλωμένη πτήση από την Κύπρο για την Γερμανία, όπου θα μετεγκατασταθούν.

Advertisement

Η σημερινή αποτελεί συνέχεια σειράς μεταφορών που αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στους επόμενους μήνες, στο πλαίσιο του εθελοντικού μηχανισμού αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ειδική ναυλωμένη πτήση έγινε στις 8 το πρωί.

Η μεταφορά των 126 αιτητών διεθνούς προστασίας έγινε με τη συνεργασία της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Εσωτερικών, του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Άσυλο, του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και των Γερμανικών Αρχών.

Η μετεγκατάσταση άρχισε εδώ και τρεις μήνες και σε άλλα κράτη μέλη, όπως η Γαλλία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

Ο συνολικός αριθμός μετεγκατεσθέντων ανέρχεται συνολικά στους 346 περιλαμβανομένων και των αιτητών διεθνούς προστασίας προς τη Γερμανία.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα εθελοντικού μηχανισμού αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει σχεδιαστεί για να στηρίξει τα κράτη μελη π΄ρωτης γραμμής που έχουν αυξημένες μεταναστευτικές προκλήσεις, μέσω παροχής βοήθειας από άλλα κράτη μέλη σε ένα πλαίσιο αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network