MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από τη ζέστη στο χιονόνερο… και πάλι πίσω

Advertisement

Sponsored by exness

Βροχές και χιονόνερο στα ορεινά προβλέπει για σήμερα η μετεωρολογική υπηρεσία για σήμερα. Το ίδιο σκηνικό αναμένεται να υπάρχει και αύριο ενώ από την Τρίτη αναμένεται να σημειωθεί και πάλι άνοδος της θερμοκρασίας.

Advertisement

Αναλυτικά οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας:

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές κυρίως από αργά το απόγευμα. Στην περιοχή του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά, στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα καταστεί κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και καταιγίδα, ενώ στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Από νωρίς το απόγευμα όμως, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τη νύκτα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal