MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από τη Μερσίνα ξεκίνησε το σκάφος των μεταναστών… Υπό κράτηση οι φερόμενοι διακινητές

Advertisement

Sponsored by exness

Οκταήμερη κράτηση στους δύο φερόμενους διακινητές – Από τη Μερσίνα ξεκίνησε το σκάφος των μεταναστών – Οδηγήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου

Advertisement

Διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για τους δύο φερόμενους διακινητές του πλοιαρίου που μετέφερε τους παράνομους μετανάστες χθες στην θαλάσσια περιοχή  «Νεά Δήμματα» πλησίον του χωριού Πωμού.

Τα δύο πρόσωπα ηλικίας  41 και 25 χρόνων, αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνδρομής και βοήθειας σε απαγορευμένους μετανάστες και μεταφοράς προσώπων δια θαλάσσης σε μη ασφαλές ή υπερφορτωμένο σκάφος.

Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε και στην σύλληψη  άλλων εννέα απαγορευμένων μεταναστών  αφού στο πλαίσιο των ανακριτικών ερευνών για την εξακρίβωση των στοιχείων τους αυτοί όπως διαφάνηκε είναι παράνομοι μετανάστες. Οι εννέα αναμένεται να  κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πλοιάριο που τους μετέφεραν όπως οι ίδιοι ανέφεραν στο πλαίσιο της ανάκρισης τους προέρχονταν από την Μερσίνα της Τουρκίας .

Στο σκάφος σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση επέβαιναν  92 παράνομοι μετανάστες, εκ των οποίων  46 παιδιά, 18 γυναίκες και 28 άνδρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal