MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από σκαλιστές καρέκλες μέχρι… πετσετάκια! Στο Δικαστήριο γιατί έπαιρνε έπιπλα από το απέναντι σπίτι στο δικό της

Advertisement

Sponsored by exness

Μία υπόθεση η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον πρωτότυπη παρουσιάστηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Πολίτης».

Advertisement

45χρονη Ελληνοκύπρια οδηγήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου και τέθηκε υπό κράτηση για περίοδο δύο ημερών, καθώς φέρεται να έκλεβε έπιπλα από το απέναντι της σπίτι και να τα μετέφερε στο δικό της. Στην οικία της από έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε επίσης αριθμός ψεύτικων κοσμημάτων καθώς και καινούριες γυναικείες τσάντες, με την ίδια να μην είναι σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς περιήλθαν στην κατοχή της.

Σύμφωνα με τα γεγονότα όπως εκτέθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου και παρουσιάζονται από τη δημοσιογράφο Σόφη Ορφανίδου στον «Πολίτη», γυναίκα κατήγγειλε ότι διαρρήχθηκε η οικία της μητέρας της και κλάπηκαν έπιπλα, αντίκες, όπως σκαλιστές καρέκλες και τριθέσιος καναπές, ένα τραπέζι με πόδια ελέφαντα, μία σιφονιέρα, τρία αγαλματένια ελεφαντάκια επενδυμένα με ασήμι, ένα χαρτζί, αλλά και κουζινικά είδη και πετσετάκια. Εν συνεχεία, εξασφαλίστηκε μαρτυρία από γείτονα ότι το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου είδε την 45χρονη ύποπτη να μεταφέρει στο σπίτι της τρεις καρέκλες τις οποίες είχε πάρει από το απέναντι σπίτι, ενώ δύο ημέρες αργότερα όταν την επισκέφθηκε είδε και τον καναπέ. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, σύμφωνα με τον μάρτυρα, τα αναφερόμενα έπιπλα δεν τα είχε ξαναδεί στο σπίτι της σε προηγούμενες επισκέψεις του.

Επίσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία από άλλο πρόσωπο ότι στις 13 Φεβρουαρίου η ύποπτη τον κάλεσε να τη βοηθήσει προκειμένου να μεταφέρει στο υπόγειο της οικίας της τον καναπέ.

Η 45χρονη μετά την έκδοση διατάγματος κράτησης δύο ημερών σε βάρος της από το Δικαστήριο, υπέστη κρίση και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, για να πάρει εξιτήριο λίγη ώρα αργότερα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network