MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από Σεπτέμβριο νέος παιδοκομικός σταθμός στον Άγιο Αθανάσιο

Advertisement

Sponsored by exness

Πόσα παιδιά θα μπορούν να εγγραφούν στον νέο σταθμό – Μειωμένα τα δίδακτρα – Στόχος εδώ και 20 χρόνια η δημιουργία του – Ανάσα για εργαζόμενες μητέρες της βιομηχανικής Αγίου Αθανασίου

Φωτογραφία Αρχείου

Από τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει ο νέος παιδοκομικός σταθμός του Συμβουλίου Κοινοτικής Ευημερίας του Δήμου Αγίου Αθανασίου στον οποίο θα μπορούν να εγγραφούν και παιδιά γυναικών που δουλεύουν στην βιομηχανική περιοχή του Δήμου, όπως ανέφερε στην Cyprus Times ο Δήμαρχος Μαρίνος Κυριάκου.

Advertisement

Ο κ. Κυριάκου σημείωσε ότι «το έργο έχει κοστίσει συνολικά ένα εκατομμύριο 200 χιλιάδες ευρώ, κι έχει χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Συγκεκριμένα, το νηπιαγωγείο διαθέτει 72 θέσεις για παιδία ηλικίας 2-4 ετών, το 50 % των οποίων θα δοθεί στα παιδία που οι μητέρες τους εργάζονται στην βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου» ανέφερε ο κ. Κυριακού, διευκρινίζοντας ότι οι υπόλοιπες θέσεις θα δοθούν αναλογικά σε παιδιά που κατοικούν στην περιοχή.

Σε σχέση με τα δίδακτρα ο κ. Κυριάκου, ανέφερε ότι «είναι μειωμένα καθώς στοιχίζουν περίπου το μισό ποσό από ότι στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία» ενώ πρόσθεσε ότι τα παιδιά θα φιλοξενούνται στον σταθμό από το πρωί μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Ο κ. Κυριάκου σημείωσε ότι η δημιουργία του παιδοκομικού σταθμού αποτελούσε βασική επιδίωξη του Δήμου Αγίου Αθανασίου εδώ 20 χρόνια.

Σημειώνεται ότι με τον νέο σταθμό λειτουργούν συνολικά 7 τμήματα στο Δήμο Αγίου Αθανασίου καθώς λειτουργεί και δεύτερο νηπιαγωγείο του Συμβουλίου Κοινοτικής Ευημερίας στην περιοχή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network