MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από ναρκωτικά, κλοπές οχημάτων μέχρι παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα. Στο κελί η 31χρονη που συνελήφθη μετά από καταδίωξη

Advertisement

Sponsored by exness

Σε υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπών οχημάτων μέχρι και παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα εμπλεκεται η 31χρονη που συνελήφθη στη Λευκωσία – Εντατικές έρευνες της Αστυνομίας

Τέθηκε υπό κράτηση η 31χρονη κάτοικος Λάρνακας η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα με επεισοδιακό τρόπο αφού προηγήθηκε καταδίωξη.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, πρόκειται για πρόσωπο «γνωστό» στις αρχές αφού απασχόλησε την Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις.

Η 31χρονη καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτων, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παρέμβασης σε αστυνομική έρευνα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 5 χθες το απόγευμα, μέλος της Τροχαίας Λευκωσίας, που διενεργούσε έλεγχο τροχαίας σε δρόμο της Λευκωσίας, έκανε σήμα σε αυτοκίνητο που δεν έφερε πινακίδες εγγραφής, να σταματήσει για έλεγχο. Η οδηγός του οχήματος ωστόσο παρέλειψε να σταματήσει και αναπτύσσοντας ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει. Το μέλος της Τροχαίας ακολούθησε το όχημα με την υπηρεσιακή του μοτοσικλέτα μέχρι και την περιοχή Ανθούπολης, όπου το ύποπτο όχημα συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα και ακινητοποιήθηκε. Η οδηγός τότε προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί από τον αστυνομικό. Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, το ύποπτο όχημα συγκρούστηκε με διάφορα διερχόμενα οχήματα, σε διάφορους δρόμους στην περιοχή Στροβόλου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν μετά την ακινητοποίηση της οδηγού, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 31χρονη κάτοικο Λάρνακας. Στην κατοχή της μετά από έρευνα εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, ενώ όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 31χρονη, είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στο ΤΑΕ Λεμεσού, από τις 9 Ιουνίου 2021.

Εναντίον της 31χρονης εκκρεμούσαν επίσης δικαστικά εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις παράνομης προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών, κλοπής αυτοκινήτων και παρέμβασης σε αστυνομική έρευνα, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού, μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου 2021.

Η 31χρονη συνελήφθη δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network