MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από κοντινή απόσταση «χτύπησαν» τον Μιχαήλ στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Πατέρας τριών παιδιών ο Χρίστος Μιχαήλ – Θύμα άγριας δολοφονίας στη Λεμεσό – Βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού – Όλα δείχνουν ότι χτυπήθηκε από το παράθυρο  του αυτοκινήτου του και από κοντινή απόσταση – Αύριο η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του

Advertisement

Αριθμό τραυμάτων και συγκεκριμένα τρία στο θώρακα, εντόπισαν όπως πληροφορούμαστε οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους, που διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή του άγριου φονικού, στην περιοχή του θώρακα του θύματος.

Ο 44χρονος Χρίστος Μιχαήλ, πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται ότι χτυπήθηκε από το παράθυρο του οχήματος του και από κοντινή απόσταση.

Η Αστυνομία βλέπει πίσω από τη δολοφονία ξεκαθάρισμα λογαριασμών και δεν αποκλείεται στο φόντο να βρίσκονται υποθέσεις ναρκωτικών, αφού το θύμα είχε συλληφθεί το 2017 με ποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή του.

Το γεγονός ότι σε σημείο του δρόμου βρέθηκαν εξαρτήματα αυτοκινήτου, ενισχύουν το σενάριο ο 44χρονος να επιχειρούσε να ξεφύγει από τους εκτελεστές του που δεν αποκλείεται να του είχαν δώσει ραντεβού που εξελίχθηκε σε φονική ενέδρα.

«Φως» από τη νεκροτομή…

Περαιτέρω φως στην υπόθεση, για την οποία οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και υπό βροχή, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργηθεί αύριο στις 11 το πρωί.

Η νεκροτομή θα καταδείξει και τον τύπο του όπλου με το οποίο χτυπήθηκε ο Μιχαήλ, με τις πληροφορίες της Cyprus Times να αναφέρουν ότι πρόκειται για κυνηγετικό όπλο.

Όσα είδε πολίτης…

Κάτοικος της περιοχής είδε νωρίς το πρωί –γύρω στις 7- το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο στο χωράφι, ωστόσο όπως πληροφορούμαστε δεν πλησίασε. Όταν επιστρέφοντας το μεσημέρι στο σπίτι του είδε το αυτοκίνητο στο ίδιο σημείο, κινητοποιήθηκε και ενημέρωσε την αστυνομία.

Ενώπιον των αρχών και μαρτυρία ότι χθες βράδυ, γύρω στις 11, ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Από ανάκριση διάφορα πρόσωπα

Οι έρευνες στη σκηνή του εγκλήματος διακόπηκαν για να επαναρχίσουν με το πρώτο φως της μέρας. Η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις σε σχέση με την υπόθεση της δολοφονίας από το περιβάλλον του θύματος, ενώ ανακρίνονται και διάφορα πρόσωπα.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν πάντως ότι στο όχημα του θύματος βρέθηκε χρηματικό ποσόν -περίπου 4 χιλιάδες ευρώ- και κάποια έγγραφα και συγκεκριμένα πιστοποιητικά με διάφορα ονόματα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network