MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από δύο σημεία ταυτόχρονα ξεκίνησε η πυρκαγιά στη Λάρα. Κακόβουλη ενέργεια και η πυρκαγιά στην Πελαθούσα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ξεκίνησε ταυτόχρονα από δύο σημεία η πυρκαγιά στη Λάρα – Έρευνες Αστυνομίας – Απομακρύνθηκαν λουόμενοι – Κακόβουλη ενέργεια και η πυρκαγιά στην Πελαθούσα

Advertisement

Γύρω στα 15 δεκάρια καλυμμένα με πεύκα , αόρατους, σχοινιες και άλλους θάμνους κάηκαν το απόγευμα σε πυρκαγιά που εξερράγη γύρω στις 2.30 το απόγευμα σε περιοχή της Λαρας βόρεια του κόλπου ωοτοκίας των χελωνων.

Η φωτιά κατασβήσθηκε πλήρως δυο περίπου ώρες μετα την εκδήλωση της παρα το γεγονός ότι φυσούσε τοπικά και υπήρχε κίνδυνος να επεκταθεί γρηγορά καίοντας το μοναδικό δάσος στην περιοχή του «Τζινιόβουνου».

Η σωστή εκτίμηση του κινδύνου από το τμήμα δασών κινητοποίησε άμεσα ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης  που κύκλωσαν και κατέσβησαν την φωτιά. Επι τόπου παραμένουν δυνάμεις του τμήματος δασών για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Και αυτή την φορά, όπως και πριν από δυο περίπου μήνες στην ίδια ακριβώς περιοχή, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Ξεκίνησε ταυτόχρονα από δυο σημεία όπως εκτιμούν λειτουργοί του τμήματος δασών.

Λόγω των αργιών του 15αυγουστου δεκάδες λουόμενοι επέλεξαν την απομακρυσμένη περιοχή της Λαρας για το μπάνιο τους και η αστυνομία κλήθηκε να τους απομακρύνει από την περιοχή μόλις ξέσπασε η πυρκαγιά.

Από ανθρώπινο χέρι ξεκίνησε και η φωτιά στην Πελαθουσα η οποία κατέκαυσε έκταση ενός εκταρίου καλυμμένη με ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, αλλά ευτυχώς κατασβέσθηκε έγκαιρα πριν απειλήσει δασική έκταση και υποστατικά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network