MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από αναβολή σε.. αναβολή η δίκη για το τριπλό φονικό στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα αναβολή για τη δίκη του τριπλού φονικού στη Λεμεσό – Υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου ο φονιάς – Επιχειρείται να συμφωνηθούν παραδεκτά γεγονότα – Πίσω στις Κεντρικές Φυλακές ο Θωμά

Advertisement

Ξανά στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου συνεδριάζει το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, βρέθηκε σήμερα ο 31χρονος Χρίστος Θωμά, δράσης του τριπλού φονικού που συγκλόνισε το παγκύπριο. στις 24 Νοεμβρίου 2015, στη Λεμεσό, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Η υπόθεση αναβλήθηκε εκ νέου για τις 30 Ιουνίου και ο Θωμά επέστρεψε στις Κεντρικές Φυλακές.

Η αναβολή από το Κακουργιοδικείο δόθηκε μετά από αίτημα της υπεράσπισης για εξέταση κάποιων νέων στοιχείων αλλά και λόγω της προσπάθειας που καταβάλλεται, μαζί με την κατηγορούσα αρχή, ώστε να συμφωνηθούν επιπρόσθετα παραδεκτά γεγονότα, με στόχο να περιοριστεί ο αριθμός των μαρτύρων.

Το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας, μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, στην Πλατεία Ηρώων, σε σχέση με τη γυναίκα που ο Θωμά διατηρούσε δεσμό.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη σύλληψη του ο Θωμά είχε παραδεχθεί τη διάπραξη του φρικτού εγκλήματος το βράδυ της 24ης Νοεμβρίου 2015.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal