MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από 19 χρονών μέχρι και… 65! Τελέστηκε ομαδικός γάμος στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία αρχείου

Και φέτος η Λάρνακα τέλεσε… ομαδικούς γάμους – Εξήντα ζευγάρια Ισραηλινών και Ρώσων παντρεύτηκαν ταυτόχρονα – Νεόνυμφοι όλων των ηλικιών –  Έτυχαν παραδοσιακής υποδοχής

Advertisement

Τα «γαμπριάτικα» της φόρεσε σήμερα η Λάρνακα… Για έκτη συνεχόμενη χρόνια πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Ζήνωνα ομαδικοί γάμοι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα εξήντα ζευγάρια, κάθε ηλικίας, ένωσαν το απόγευμα με τα δεσμά του γάμου τη ζωή τους στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας, με φόντο το γαλάζιο τ’ ουρανού και της θάλασσας.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό γεγονός όπου και φέτος υπήρξαν περιπτώσεις που το έκαναν ακόμη πιο ιδιαίτερες. Μια εξ αυτών ήταν και το ότι σε αυτή την τελετή παντρεύτηκαν ταυτόχρονα μητέρα και κόρη!

Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο σε ηλικία ζευγάρι ήταν 65 χρόνων, ενώ το νεαρότερο ήταν μόλις 19 ετών. Οι μελλόνυμφοι, κατά πλειοψηφία Ισραηλινοί και Ρώσοι, μαζί με 150 καλεσμένους, έφθασαν  με πλοίο στο Λιμάνι Λάρνακας από τη Χάιφα και με λεωφορεία κατευθύνθηκαν στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας.

Κατά την άφιξη των ζευγαριών στο Μεσαιωνικό Κάστρο, τους υποδέχθηκαν κοπέλες  με παραδοσιακή στολή και υπό τους ήχους  ζωντανής κυπριακής μουσικής τούς έδωσαν την παραδοσιακή νυμφική ανθοδέσμη.

Μετά το πέρας της τελετής δόθηκε δεξίωση και στο κάθε  ζευγάρι δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Η εκδήλωση τέλεσης από το Δήμο Λάρνακα και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, σε συνεργασία με τον τουριστικό πράκτορα Natan Uretsky, που εδρεύει στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network