MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απήγαγε την 19χρονη πρώην συμβία του και το 10 μηνών βρέφος τους στη Λεμεσό. Καταζητείται 28χρονος (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

28χρονος απήγαγε την 19χρονη πρώην συμβία του και το 10 μηνών βρέφος τους στη Λεμεσό – Όσα ανέφερε στην Αστυνομία 19χρονη φίλη της – Έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για εντοπισμό τους

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Τελευταία Ενημέρωση

Advertisement

Ο 28χρονος εντοπίστηκε στο Κοιλάνι χάρη στην παρατηρητικότητα πολιτών και τις άμεσες ενέργειες της των μελών του ΤΑΕ Λεμεσού. Μητέρα και βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Υπόθεση απαγωγής διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times 19χρονη μετέβη στην Αστυνομία το μεσημέρι και κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο συνομήλικης φίλης της στο οποίο επέβαινε και το 10 μηνών βρέφος της, τους ανέκοψε την πορεία ο 28χρονος πρώην συμβίος της φίλης της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία η 19χρονη, ο 28χρονος πατέρας του βρέφους την υποχρέωσε με απειλές αλλά και ασκώντας σωματική βία εναντίον της να κατέβει από το αυτοκίνητο.

Ο 28χρονος στη συνέχεια είπε στην πρώην συμβία του να κάτσει στη θέση του συνοδηγού, μπήκε στο όχημα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, μαζί με το βρέφος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, εξέδωσε εναντίον του 28χρονου ένταλμα σύλληψης και τον καταζητεί, ενώ έρευνες διενεργούνται για εντοπισμό της 19χρονης μητέρας και του μωρούς της.

Η Αστυνομία με ανακοίνωση της δημοσιεύει τα στοιχεία του 28χρονου 

Η Αστυνομία καταζητεί τον Αλέξη Μουζουρίδη, 28 ετών από τη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής, κοινής επίθεσης, απειλής βιαιοπραγίας, αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης και οδήγησης οχήματος χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του, αδικήματα που διαπράχθηκαν σήμερα στην επαρχία Λεμεσού.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network