MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απεβίωσε ο πρώην δήμαρχος Πάφου Ανδρέας Αταλιώτης. «Έντιμος άνθρωπος και ακέραιος χαρακτήρας…»

Advertisement

Sponsored by exness

«Έφυγε» ο πρώην δήμαρχος Πάφου Ανδρέας Αταλιώτης – Συνέβαλε στην επικράτηση υψηλού πολιτικού ήθους και πολιτικού πολιτισμού προς όφελος της κοινωνίας και της πόλης, αναφέρει ο Δήμος Πάφου

Απεβίωσε χθες ο πρώην δήμαρχος Πάφου Ανδρέας Αταλιώτης. Ο Ανδρέας Αταλιώτης γεννήθηκε στην Πάφο το 1937, φοίτησε στο Ελληνικό γυμνάσιο Πάφου και σπούδασε στο εμπορικό τμήμα της ανώτατης σχολής οικονομικών και εμπορικών επιστημών Αθηνών.

Advertisement

Διετέλεσε πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Πάφου, του Παφιακού Αθλητικού Κέντρου, του Γυμναστικού Συλλόγου «Κόροιβος», του Φυσιολατρικού Πνευματικού Ομίλου Πάφου και μέλος των διοικητικών συμβουλίων του Ναυτικού Ομίλου Πάφου, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού , της Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου και του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Πάφου. Επίσης ήταν λαϊκό μέλος της Θρονικής Επιτροπής Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου. Διεκδίκησε και κέρδισε το αξίωμα του Δημάρχου Πάφου στις Δημοτικές εκλογές του 1986. Είχε την υποστήριξη του ΑΚΕΛ του ΔΗΣΥ και της ΕΔΕΚ. Επανεξελέγη στις Δημοτικές εκλογές του 1991. Και οι δυο του θητείες χαρακτηρίζονται επιτυχημένες.

Ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος, τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και η Υπηρεσία του Δήμου Πάφου εκφράζουν θλίψη για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Ανδρέα Αταλιώτη, που επήλθε χθες. Στην ανακοίνωση του δήμου τονίζεται ότι ως Δήμαρχος, ο εκλιπών συνέβαλε στη δρομολόγηση της πορείας ανάπτυξης και προβολής της Πάφου και της μετατροπής του Δήμου σε συγκροτημένη Τοπική Αρχή.

Διακρινόταν για τις ευαισθησίες του στον Πολιτισμό και χαρακτηριζόταν από ήθος και εντιμότητα. Συνέβαλε στην επικράτηση υψηλού πολιτικού ήθους και πολιτικού πολιτισμού προς όφελος της κοινωνίας και της πόλης. Αποτίοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα, ο Δήμος αποφάσισε όπως η κηδεία του τελεστεί με δημοτική δαπάνη και ανοιχθεί στο Δημοτικό Μέγαρο βιβλίο συλλυπητηρίων από σήμερα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει απόφαση για την απόδοση πρέπουσας τιμής στον εκλιπόντα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network