MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απεβίωσε μωράκι 2 μηνών στο Μακάρειο… Δημόσια καταγγελία για καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού από την οικογένεια. Απορρίπτει το Νοσοκομείο

Advertisement

Sponsored by exness

Κατέληξε μωράκι 2 μηνών στο Μακάρειο Νοσοκομείο σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του – Είχε προσβληθεί από κοκκύτη – Για καθυστέρηση στην εισαγωγή του στην Εντατική λόγω κορωνοϊού κάνει λόγο η οικογένεια με δημόσια ανάρτηση – Έλαβε την απαραίτητη θεραπεία και δεν υπήρξε καθυστέρηση… Το μωρό παρουσίασε δυστυχώς επιδείνωση απαντά αρμόδια πηγή από το Μακάρειο Νοσοκομείο

Μία δημόσια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έφερε στο φως μία θλιβερή είδηση. Μωράκι μόλις 2 μηνών κατέληξε στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Η οικογένεια αναφέρει ότι υπήρξε καθυστέρηση στην εισαγωγή του μωρού στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εν αναμονή του αποτελέσματος της εξέτασης για κορωνοϊό που διενεργείται στη βάση του σχετικού πρωτοκόλλου.

Advertisement

Η Cyprus Times επικοινώνησε με αρμόδια πηγή από το Μακάρειο Νοσοκομείο που επιβεβαίωσε ότι το μωρό, το οποίο είχε προσβληθεί από κοκκύτη, που του είχε μεταδοθεί από τη μητέρα του, κατέληξε την Πέμπτη και μετά από 6 μέρες νοσηλείας.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή το μωρό εισήχθη στο Νοσοκομείο με κοκκύτη και εν συνεχεία παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση η υγεία του και είχαν ανέβει πολύ τα λευκά του αιμοσφαίρια. Από το Μακάρειο απορρίπτονται τα περί καθυστέρησης, αναφέροντας ότι το μωρό έτυχε της απαραίτητης νοσηλείας και έλαβε την αγωγή, ως έπρεπε.

«Πρόκειται για μια σοβαρή και σπάνια επιπλοκή η οποία ήταν θανατηφόρα. Το μωρό ήταν έξι μέρες στο Νοσοκομείο. Του έγινε τεστ κορωνοϊού και την επομένη μπήκε στον ειδικό θάλαμο νεογνών. Μόλις του έγινε εισαγωγή στο Νοσοκομείο έλαβε θεραπεία και για τον κοκκύτη, προκειμένου να μην μεταδοθεί ο ιός. Την Τρίτη η κατάσταση του ήταν καλή, ωστόσο την επόμενη Τετάρτη παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές. Ανέβηκαν τα λευκά του αιμοσφαίρια. Εισήχθη στην Εντατική την ίδια μέρα, υποστηρίχθηκε μηχανικά, ωστόσο τα λευκά του ανέβηκαν περισσότερο. Δυστυχώς υπέκυψε τα ξημερώματα της Πέμπτης» όπως μας αναφέρθηκε από αρμόδιο πρόσωπο από το Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η γιαγιά της άτυχης μικρούλας με δημόσια ανάρτηση της αναφέρει ότι η οικογένεια θα κινηθεί νομικά, καταγγέλλοντας ιατρική αμέλεια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network