MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απεργοί και… απεργοσπάστες. «Γκάφα της Κυβέρνησης το έντυπο»

Advertisement

Sponsored by exness

Η πρώτη αντίδραση των Οργανωμένων Εκπαιδευτικών για το έντυπο του Υπουργείου Παιδείας που αφορά τις απεργίες της Τρίτης και της Τετάρτης, διά στόματος του προέδρου της ΠΟΕΔ  – Με μία ξαφνική ενέργεια χθες η Κυβέρνηση κάλεσε τους εκπαιδευτικούς που δεν θέλουν να απεργήσουν να το δηλώσουν για να πληρωθούν – Πρόκειται για μία μεγάλη γκάφα απαντά ο Φίλιος Φυλακτού – Παρακολουθούν τις εξελίξεις οι Οργανωμένοι γονείς μη μπορώντας ακόμα να διαδραματίσουν κάποιο ουσιαστικό ρόλο

Advertisement

Μπάχαλο εξακολουθεί να επικρατεί στον τομέα της Παιδείας .Τρίτη και Tετάρτη τα σχολεία θα είναι κλειστά, αφού οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ, μετά και την τελευταία επιστολής τους με τις κοινές τους θέσεις βρέθηκαν απέναντι σε ένα βροντερό «Όχι» από την Κυβέρνηση. Οι οργανωμένοι γονείς κινητοποιούνται πιο δυναμικά και επιχειρούν από χθες να έχουν ρόλο πυροσβέστη. Η Κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να αναχαιτίσει το όλο κλίμα αναζητεί αντιμέτρα.

Ο Υπουργός Παιδείας, ήδη μίλησε ανοικτά την Πέμπτη ότι στο πλαίσιο των αντιμέτρων που εξετάζονται είναι ανοικτό και το ενδεχόμενο διορισμού των αδιόριστων, ενώ χθες με μία νέα αιφνιδιαστική κίνηση το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε  ότι αναμένεται να αποστείλει έντυπο στους εκπαιδευτικούς με το οποίο θα δηλώσουν αν δεν θέλουν να συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία. Το συγκεκριμένο έντυπο βρίσκεται και στην σελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Σε μία πρώτη επίσημη αντίδραση από πλευράς των οργανωμένων Εκπαιδευτικών μιλώντας στη Cyprus Times, o Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού, είπε ότι πρόκειται για άλλη μία γκάφα της Κυβέρνησης. Ανέφερε ότι επειδή είναι ήδη δημοσιευμένο το έντυπο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, μπορεί κάποιοι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν ότι δεν θα απεργήσουν και στο τέλος να απεργήσουν. Το έντυπο δεν θα σταλεί αφού είναι δημοσιευμένο και ο καθένας θα μπορεί να το εκτυπώνει».

Από την πλευρά τους οι Οργανωμένοι γονείς μέχρι στιγμής δεν κατάφεραν να διαδραματίσουν κάποιο ουσιαστικό ρόλο. Οι επαφές τους χθες έπεσαν στο κενό, ενώ αύριο αναμένεται η ανακοίνωση τους.

Μιλώντας στη Cyprus Times o Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, Κυριάκος Νικηφόρου, ανέφερε ότι η αβεβαιότητα που επικρατεί πρέπει να τερματιστεί. Όλες Οι πλευρές θα πρέπει να σκεφτούν πως μπορούμε να ξεφύγουμε από όλη αυτή την κατάσταση.

Το έντυπο:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network