MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απεργιακά μέτρα στην ΚΕΔΙΠΕΣ μελετά η ΕΤΥΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Απεργιακά μέτρα στην ΚΕΔΙΠΕΣ μελετά η ΕΤΥΚ μετά την ολοκλήρωση του Σχεδίου Εθελοντικής Αποχώρησης

Η Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων (ΕΤΥΚ), σε εγκύκλιό της προς τους εργαζόμενους στην ΚΕΔΙΠΕΣ τους καλεί την ερχόμενη Δευτέρα, 8/11/2021, στις 15:30 σε Γενικές Συνελεύσεις ώστε να υπάρξει ενημέρωση για το Σχέδιο Εθελοντικής Αποχώρησης και να δοθεί εξουσιοδότηση για λήψη απεργιακών μέτρων αν κριθεί αναγκαίο.

Advertisement

Η ΕΤΥΚ αναφέρει ότι όπως ενημερώθηκαν από τη διοίκηση της εταιρείας, ο αριθμός των εργαζομένων που επέλεξαν το Σχέδιο Εθελοντικής Αποχώρησης της ΚΕΔΙΠΕΣ, δεν ήταν ο επιθυμητός για την Εταιρεία, γι’ αυτό και όπως η ίδια ανέφερε, μελετά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε πλεονασμούς.

«Όπως γνωρίζετε, η Οργάνωση μας είχε καταθέσει από την πρώτη στιγμή τις εισηγήσεις της προκειμένου το Σχέδιο να είναι ελκυστικό και να αυξηθούν οι πιθανότητες ικανοποίησης των συναδέλφων. Η Εταιρεία δυστυχώς αγνόησε τις εισηγήσεις μας. Είχαμε προειδοποιήσει την Εταιρεία ότι, εάν δεν προχωρούσε σε βελτίωση του Σχεδίου, αυτό δεν θα είχε απήχηση ανάμεσα στους συναδέλφους και δυστυχώς ακόμα μια φορά έχουμε επιβεβαιωθεί», αναφέρεται. Προστίθεται ότι η «αποτυχία» του Σχεδίου, οφείλεται στη Διεύθυνση της Εταιρείας και σε όσους συμφώνησαν ότι αυτό θα ικανοποιούσε τους συναδέλφους.

«Είναι σε όλους γνωστή η θέση αρχής της Οργάνωσής μας, ότι δεν αποδέχεται τους πλεονασμούς, θέση την οποία υπενθυμίσαμε και γραπτώς στην Εταιρεία. Προειδοποιήσαμε επίσης την Εταιρεία ότι είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε στη λήψη απεργιακών μέτρων σε περίπτωση που προχωρήσουν σε πλεονασμούς», αναφέρεται.

Προστίθεται ότι σε κάθε περίπτωση που η οποιαδήποτε Εταιρεία / Τράπεζα του χώρου επιθυμεί να μειώσει τον αριθμό του προσωπικού της, αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από ένα ελκυστικό Σχέδιο Εθελοντικής Αποχώρησης.

«Η Οργάνωσή μας δεν θα δεχθεί τη θυματοποίηση των μελών της, λόγω των λανθασμένων χειρισμών της Διοίκησης», τονίζεται.

Οι Γενικές Συνελεύσεις της ερχόμενης Δευτέρας θα γίνουν ως εξής:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ Κεντρικά Γραφεία ΕΤΥΚ, Πρεβέζης 8, 1ος όροφος

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΑΦΟΣ Γραφεία ΕΤΥΚ Λεμεσού, Αμμοχώστου 17 (έναντι ERA APOLLON)

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ Γραφεία ΕΤΥΚ Λάρνακας, Γωνία Κιλκίς και Κωστή Παλαμά

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network