MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απάτη χιλιάδων στο όνομα του AirBnb. Καταγγελίες στο ΤΑΕ Λεμεσού

Advertisement

Sponsored by exness

Απάτη χιλιάδων στο όνομα του AirBnb –  Καταγγελίες στο ΤΑΕ Λεμεσού – Απέσπασαν μεγάλα χρηματικά ποσά από πολίτες – Έκκληση του Υπεύθυνου ΤΑΕ Λεμεσού στους πολίτες

Επιτήδειοι βρήκαν τον τρόπο να εξαπατούν πολίτες και να αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολίτες προέβησαν σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού μέσω της οποίας ανέφεραν ότι ιστοσελίδα το όνομα της οποίας ομοιάζει με την πλατφόρμα AirBnb, τους εξαπάτησε αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα,  πρόκειται για μια μικρή παραλλαγή στο E-mail. Οι επιτήδειοι εμφανίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, ως εκπρόσωποι ακινήτων.

Μέχρι στιγμής το ΤΑΕ Λεμεσού, έχει ενώπιον του έξι περιπτώσεις. Η τελευταία καταγγελία που έγινε σήμερα αφορά απόσπαση χρηματικού ποσού ύψους 7.000, με το χρηματικό ποσό να κατέληξε όπως φαίνεται στην Ιταλία.

Όπως διευκρινίζει η Αστυνομία, δεν πρόκειται για την επίσημη σελίδα της Air -bnb, αλλά για σελίδα, το όνομα της οποίας ομοιάζει με την πλατφόρμα ενοικίασης σπιτιών.

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν προχωρήσουν σε κάποια διαδικτυακή κράτηση και καταθέσουν τα χρήματα τους σε οποιοδήποτε λογαριασμό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network