MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απάντηση ΥΠΕΣ σε ΑΚΕΛ για την ψώρα στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Μεταναστών

Advertisement

Sponsored by exness

Το ΥΠΕΣ απαντά στο ΑΚΕΛ για την ψώρα στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Μεταναστών – «Οι λειτουργοί του ΥΠΕΣ και του Υπουργείου Υγείας υπερβάλλουν εαυτούς στο θέμα της διατήρησης της νοσηρότητας σε χαμηλά επίπεδα»

Οι λειτουργοί του ΥΠΕΣ και του Υπουργείου Υγείας υπερβάλλουν εαυτούς στο θέμα της διατήρησης της νοσηρότητας σε χαμηλά επίπεδα στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Μεταναστών στο Πουρνάρα και στην Κοφίνου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εσωτερικών, με την οποία απαντά στο ΑΚΕΛ για το θέμα της διαχείρισης της ψώρας.

Advertisement

Τους τελευταίους 3 μήνες, αναφέρεται, και παρά τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές που δέχεται ο τόπος μας, «με σωστή διαχείριση και καθοδήγηση από την ιατρική ομάδα, πετύχαμε, να μην έχουμε κρούσματα κορωνοϊού στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Μεταναστών στο Πουρνάρα αλλά και στην Κοφίνου».

Αυτό, προστίθεται, έγινε κατορθωτό ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα περιορισμού των μετακινήσεων, συστηματική ιατρική παρακολούθηση και εφαρμογή κανόνων υγιεινής και μέτρων ατομικής προστασίας αλλά και δειγματοληψίες.

Αυτή η ίδια μεθοδολογία, της συνέπειας, αναφέρεται, ακολουθείται και με την εμφάνιση της ψώρας. Με απομόνωση των προσβληθέντων, συστηματική φαρμακευτική αγωγή, εντατικοποίηση των μέτρων καθαρισμού και απολύμανσης τόσο των εξωτερικών χώρων όσο και της προσωπικής υγιεινής των διαμενόντων.

«Οι λειτουργοί του ΥΠΕΣ και του Υπουργείου Υγείας που υπερβάλλουν εαυτούς για την διατήρηση της νοσηρότητας σε αυτά τα επίπεδα στα Κέντρα υποδοχής, εύλογα διερωτώνται σε ποιο θέλει να αποδώσει ευθύνη το ΑΚΕΛ θέτοντας ερωτήματα όπως «πως προέκυψε η ψώρα» και υπαινισσόμενο ότι δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network