MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απάντηση υπαλλήλων του Τμήματος Δασών στο Υπ. Γεωργίας για την υποστελέχωση

Advertisement

Sponsored by exness

Απάντηση υπαλλήλων του Τ. Δασών στο Υπ. Γεωργίας για την υποστελέχωση

Με ερωτήσεις προς το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος για την στάση του Υπουργείου Οικονομικών απαντά ο κλάδος υπαλλήλων του Τμήματος Δασών της ΠΑΣΥΔΥ που προειδοποιεί με κλιμάκωση των μέτρων εάν το αίτημά τους για στελέχωση δεν ικανοποιηθεί.

Advertisement

Στην ανακοίνωση του κλάδου, διερωτάται αν το Υπ. Γεωργίας είναι ικανοποιημένο από την ανταπόκριση του Υπουργείου Οικονομικών στο αίτημα για σωστή στελέχωση του Τμήματος Δασών, σε υπαλληλικό και ωρομίσθιο προσωπικό.

Συνολικά τίθενται 11 ερωτήματα προς το Υπ. Γεωργίας το οποίο καλείται να τοποθετηθεί «επί της παραπληροφόρησης και της επικοινωνιακής διαχείρισης που επιχείρησε το Υπουργείο Οικονομικών με την ανακοίνωσή του ημερομηνίας 10 Δεκεμβρίου 2021, τόσο για τις θέσεις του υπαλληλικού όσο και του ωρομίσθιου προσωπικού».

«Τι ζήτησε το ίδιο το ΥΓΑΑΠ από το Υπουργείο Οικονομικών, για να καλύψει τις υφιστάμενες ελλείψεις του Συστήματος Διαχείρισης Δασικών Πυρκαγιών, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις υπάρχουσες προκλήσεις και τι πήρε;».

Καλείται επίσης το Υπ. Γεωργίας να πει αν θεωρεί, στα αλήθεια, ότι διεξάγεται οποιοσδήποτε διάλογος για επίλυση του προβλήματος και το καλεί να διαβεβαιώσει δημόσια ότι, με τις λύσεις που δόθηκαν, το Τμήμα Δασών θα είναι σε θέση, μέσα στο 2022 και το 2023, να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια στην αποστολή του, χωρίς να ζητήσει από τα μέλη του να παραβιάσουν τη νομοθεσία για τον χρόνο εργασίας και σε κάθε πυρκαγιά, τα μέλη του θα δουλεύουν με ασφαλή ωράρια.

«Εμείς έχουμε τις δικές μας απαντήσεις σε όλα τα πιο πάνω ερωτήματα. Ελπίζουμε να μπορεί και το ΥΓΑΑΠ να απαντήσει με παρρησία και θάρρος, και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των δασών μας, του φυσικού περιβάλλοντος, της κοινωνίας και του τόπου γενικότερα», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση του κλάδου υπαλλήλων του Τμήματος Δασών.

Θεωρεί δε ότι η ανταπόκριση της πολιτείας και τα στοιχεία που έχουν οι ίδιοι, εδώ και έξι χρόνια, δεν συνηγορούν στο ότι βρισκόμαστε κοντά στην επίλυση του προβλήματος και προαναγγέλλουν ότι «θα συμμορφωθούμε με την καθαρή εντολή των μελών μας, που με τη συντριπτική πλειοψηφία του 92% μας εξουσιοδότησαν να κλιμακώσουμε τα δυναμικά μέτρα σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημα μας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network