MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απάντηση στο «γιατί» δεν έδωσε μέχρι σήμερα ο Μεταξάς. Εξαντλητικές ανακρίσεις… άγνωστο κίνητρο

Advertisement

Sponsored by exness

Ερμητικά κλειστό φαίνεται να κρατά το στόμα του ο καθ´ομολογια κατά συρροή δολοφόνος 5 γυναικών και δυο ανηλίκων παιδιών, Νίκος Μεταξάς, στα ερωτήματα των ανακριτών σχετικά με το κίνητρο των δολοφονιών και «γιατί» διέπραξε τα αποτρόπαια εγκλήματα.

Advertisement

Ο 35χρονος ίλαρχος μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times αν και έχει περάσει από εξαντλητικές ανακρίσεις κι έχει περιγράψει τις αποτρόπαιες πράξεις του, δεν δίνει καμία σαφή απάντηση ως προς το «γιατί» και ποιο ήταν το κίνητρο για να διαπράξει τα ειδεχθή εγκλήματα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μεταξάς θεωρείται ως μία από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις συλληφθέντων, καθώς αν και δίδει διάφορους ισχυρισμούς σε καίρια ερωτήματα των ανακριτών φαίνεται να «σπάει» δύσκολα.

Σε νέα ανάκριση που πέρασε την Τρίτη ο ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, φαίνεται μάλιστα να έχει πει στους ανακριτές ότι γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να κατηγορείσαι για επτά εκ προ μελέτης δολοφονίες.

Οι ίδιες πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν πως ακόμη και χθες όταν ρωτήθηκε για την τρίτη βαλίτσα, απάντησε πως είναι στην «Κόκκινη Λίμνη». Μάλιστα φαίνεται να είπε στους ανακριτές «είναι εκεί ψάξετε να την βρείτε».

Όπως πληροφορούμαστε εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία να μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές αφού δεν έχει κάτι άλλο να τους πει, εμμένοντας στον ισχυρισμό ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα.

Πάντως οι ανακριτικές αρχές συνεχίζουν να ξεσκονίζουν διάφορα προφίλ γυναικών με τις οποίες πιθανόν να συνομιλούσε ο «Ορέστης» σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το δύσκολο κομμάτι που παζλ όπως μας ανέφερε αξιόπιστη πηγή είναι να βρεθούν και οι συνομιλίες που είχε ο «Ορέστης» με την 36χρονη Livia. Όπως μας αναφέρθηκε, έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι πολύ δύσκολο να ανακτηθούν αυτά τα δεδομένα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι έρευνες από πλευράς του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού εγκλήματος οδεύουν προς το τέλος ενώ έχει παραδοθεί ογκωδέστατο υλικό στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network