MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απάντηση στη ψιθυρολογία για ελλείψεις εμβολίων Pfizer. Παράπονα από πολίτες στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Μουρμουρητά και… σκιά για ελλείψεις του εμβολίου Pfizer – Παράπονα πολιτών στη Cyprus Times ότι του ζητήθηκε να φύγουν από εμβολιαστικό κέντρο γιατί δεν είχαν εμβόλια – Πώς απαντάει ο αναπληρωτής διευθυντής νοσηλευτικών υπηρεσιών, Ευαγόρας Ταμπούρης

Εντείνεται τις τελευταίες ώρες η ψιθυρολογία για ελλείψεις εμβολίων Pfizer-BioNTech ενώ την ίδια ώρα η Cyprus Times έγινε δέκτης παραπόνων από πολίτες ότι τους έδιωξαν από εμβολιαστικό κέντρο μισή περίπου ώρα πριν το κλείσιμο του καθώς δεν υπήρχαν εμβόλια.

Advertisement

Συγκεκριμένα, ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας ότι μετέβηκαν στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό για να λάβουν την ενισχυτική δόση. Ήταν λίγο μετά τις πέντε και μισή το απόγευμα και η υπεύθυνη, όπως μας ανέφεραν, τους ζήτησε να φύγουν καθώς εντός του Κέντρου υπήρχαν άλλα άτομα που έπρεπε να εξυπηρετηθούν, η ώρα πλησίαζε έξι και θα έκλειναν και δεν υπήρχαν άλλα εμβόλια για να τους χορηγηθούν.

Η Cyprus Times επικοινώνησε με τον Αναπληρωτή Διευθυντή των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, Ευαγόρα Ταμπούρη, που είπε πως πρόκειται για πολύ μικρό αριθμό ατόμων οι οποίοι είχαν πάει πολύ λίγο πριν κλείσει το κέντρο και είχαν συμπληρωθεί οι δόσεις.

Κληθείς να σχολιάσει κατά πόσο όντως υπάρχει έλλειψη του εμβολίου της Pfizer ο κύριος Ταμπούρης εμφανίστηκε κατηγορηματικός αναφέροντας ότι η Κύπρος έχει στη διάθεση της τόσο Pfizer όσο και Moderna αλλά και AstraZeneca.

Στο μεταξύ, αντίστοιχο σκηνικό εκτυλίχθηκε και στην κινητή μονάδα εμβολιασμού που λειτούργησε σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο Μενέου. Όπως είχε αναφέρει ο Κύπρος Ανδρονίκου, Δήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού, «αρκετός κόσμος είχε μεταβεί στο χώρο όπου γίνονταν οι εμβολιασμοί αλλά μόλις ενημερώνονταν ότι δεν υπήρχε το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech, έφευγαν χωρίς να εμβολιαστούν».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network