MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απάντηση Κυβέρνησης στο ΑΚΕΛ για τις πολιτογραφήσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Γραπτή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου – «Δεν έχουν συγκρατήσει προηγούμενες ανακοινώσεις της Κυβέρνηση», αναφέρει μεταξύ άλλων

Advertisement

Σε σημερινή ανακοίνωση του ΑΚΕΛ για τις πολιτογραφήσεις, απάντησε η Κυβέρνηση.

Με γραπτή του δήλωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το ΑΚΕΛ «δείχνει να μην έχουν συγκρατήσει προηγούμενες ανακοινώσεις της Κυβέρνηση».

Προστίθεται πως «το γεγονός ότι το Υπουργικό Συμβούλιο πήρε αποφάσεις για περαιτέρω βελτίωση του συγκεκριμένου σχεδίου, ανταποκρινόμενο και σε διεθνείς προδιαγραφές, είναι ενδεικτικό της γενικότερης δράσης αυτής της Κυβέρνησης σε πολλούς τομείς όπου γίνονται διορθωτικές κινήσεις και λαμβάνονται μέτρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σημερινή ανακοίνωση του ΑΚΕΛ που αναφέρεται στο Πρόγραμμα Επενδύσεων με πρόνοιες για κατ’εξαίρεση πολιτογράφηση, δείχνει να μην έχουν συγκρατήσει προηγούμενες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης. Γι’αυτό θα επαναλάβουμε εκείνο που ήταν γνωστό, ότι δηλαδή από καιρό, αρκετά πριν κυκλοφορήσει έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή γίνει η δημόσια συζήτηση, το Υπουργικό Συμβούλιο εξέταζε τροποποίηση και βελτίωση του σχετικού προγράμματος. Εξάλλου και στο πρόσφατο παρελθόν με δική της πρωτοβουλία και χωρίς πολλές συζητήσεις, η Κυβέρνηση είχε επιφέρει βελτιωτικές αλλαγές στο ίδιο αυτό πρόγραμμα.

Το γεγονός ότι το Υπουργικό Συμβούλιο πήρε αποφάσεις για περαιτέρω βελτίωση του συγκεκριμένου σχεδίου, ανταποκρινόμενο και σε διεθνείς προδιαγραφές, είναι ενδεικτικό της γενικότερης δράσης αυτής της Κυβέρνησης σε πολλούς τομείς όπου γίνονται διορθωτικές κινήσεις και λαμβάνονται μέτρα. Σε αρκετές περιπτώσεις η Κυβέρνηση πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες και μέτρα που δεν είχαν ληφθεί για δεκαετίες προηγουμένως. Πράγματι, είναι σύνηθες στις μέρες μας η Κυβέρνηση να διορθώνει και να βελτιώνει θεσμούς, λειτουργίες και προγράμματα ή και να εισάγει σχέδια, προγράμματα και πολιτικές εκεί όπου υπήρχαν κενά και ελλείψεις και κάνοντας συνολικά τη χώρα μας καλύτερη.

Όταν όμως το ΑΚΕΛ κάνει αναφορά στη σημασία που έχει η εικόνα της χώρας μας τόσο μεταξύ των πολιτών όσο και στο εξωτερικό, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσουμε. Αφού όλοι θυμόμαστε πόσο δύσκολες στιγμές περάσαμε και πόσο μεγάλο κόστος πλήρωσε η κοινωνία μας για εκείνη την κατάσταση στην οποία είχαμε φτάσει, τότε που επικράτησε η χειρότερη κατάσταση και εικόνα στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Κύπρος σύρθηκε στη στενωπό της πτώχευσης και της ανυποληψίας, ενώ για να διασωθεί χρειάστηκε να επιβληθεί διεθνής επιτήρηση.

Επειδή ακριβώς προγραμματική κατεύθυνση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι να κάνει τη χώρα διαρκώς καλύτερη, έτσι και η Κυβέρνηση όχι μόνο αναγνωρίζει τη συνεισφορά των ίδιων των πολιτών, αλλά και τη συμβολή και άλλων πολιτικών δυνάμεων, ιδιαίτερα τότε που αντιμετωπίσαμε τις απειλές της βαθειάς κρίσης και υπολογίζει πάντα και στη συνεργασία όλων των κοινωνικών εταίρων και των πολιτικών δυνάμεων. Είναι με αυτό τον τρόπο που καθημερινά γίνονται βήματα προόδου και σταδιακά η Κύπρος βελτιώνεται σε πολλούς τομείς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network