MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απάντηση Ιωνά σε ΑΚΕΛ για την «αργοπορημένη» τοποθέτηση για το τετραπλό φονικό

Advertisement

Sponsored by exness

Αντιπαράθεση ΑΚΕΛ – Ιωνά και στο «φόντο» το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας – Ο Υπουργός Δικαιοσύνης απαντά στο ΑΚΕΛ την «αργοπορημένη» τοποθέτηση επί του θέματος – Κάνει λόγο για προσπάθεια πολιτικοποίησης του εγκλήματος – Καλεί τους βουλευτές του ΑΚΕΛ αν έχουν στοιχεία για την υπόθεση να τα καταθέσουν

Advertisement

Με γραπτή ανακοίνωση ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου απαντάει στο ΑΚΕΛ και στις κατηγορίες ότι υπεκφυγή συνιστά η αργοπορημένη τοποθέτηση του Υπουργού για το αποτρόπαιο πολλαπλό φονικό στην Αγία Νάπα.

Από την πλευρά του ο Υπουργός κατηγορεί το ΑΚΕΛ για «απροκάλυπτη, αλλά και ανεξήγητη προσπάθεια πολιτικοποίησης του εγκλήματος και παρέμβασης στην αστυνομική διερεύνησή του».

Παράλληλα καλεί το ΑΚΕΛ και τους βουλευτές του εάν έχουν «οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά με το συγκεκριμένο έγκλημα, να τα καταθέσουν στις ανακριτικές αρχές».

«Προσωπικά δεν σκοπεύω να επανέλθω επί της διερεύνησης που βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως, εάν το ΑΚΕΛ έχει λόγους για να συνεχίσει να το πράττει, είναι θέμα δικό του», σημειώνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Αναφέρει ότι «τα ερωτήματα τα οποία θέτει το ΑΚΕΛ αφορούν αυτό καθ’ αυτό το ανακριτικό έργο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη” συστήνοντας στο ΑΚΕΛ “να είναι πολύ προσεκτικό όπως και οι βουλευτές του, ώστε να μην επηρεάσουν, άθελά τους, το ανακριτικό έργο ή να στείλουν λανθασμένα μηνύματα σε τυχόν μάρτυρες».

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρει ότι «τα ερωτήματα που θέτει το ΑΚΕΛ δεν είναι πολιτικά ενώ για τα επιχειρησιακά ζητήματα που εγείρονται, απαντήσεις θα δοθούν από την Αστυνομία μόλις ολοκληρωθεί η διερεύνηση».

«Ειδικά όμως για το ερώτημα για τα μέτρα προστασίας, για τα οποία το ΑΚΕΛ δείχνει να αγωνιά ιδιαίτερα, το 2012, επί δικής του διακυβέρνησης, διαπράχθηκε ένα ακόμη πιο αποτρόπαιο έγκλημα. Γιατί τότε δεν αγωνιούσε για τα μέτρα προστασίας;», διερωτάται καταλήγοντας ο Ιωνάς Νικολάου.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Τρέχει..

Protathlima