MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απάντηση ΑΚΕΛ σε Προδρόμου. «Επικοινωνιακά παιχνίδια. Την ολιγωρία τους πληρώνει η πατρίδα»

Advertisement

Sponsored by exness

Απάντηση ΑΚΕΛ σε Προδρόμου – «Αναλώθηκαν σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Την ολιγωρία τους πληρώνει η πατρίδα» – Σχολιάζοντας τις εξελίξεις σε κυπριακό και ενεργειακά

Advertisement

Απάντηση στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο από το ΑΚΕΛ διά στόματος Χρίστου Χριστοφίδη, μέλους Πολιτικού Γραφείου του κόμματος.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις σε κυπριακό και ενεργειακά, ο κ. Χριστοφίδης ανέφερε πως  «η εξωτερική μας πολιτική κρίνεται από το αποτέλεσμα και όχι από επικοινωνιακού τύπου κατασκευάσματα.»

Όπως υπογραμμίζει, «η πραγματικότητα είναι λοιπόν αδυσώπητη. Οι κυβερνώντες διαφήμιζαν πολλά και διάφορα, δημιουργώντας ψευδαισθήσεις και αρνούμενοι να εργαστούν προληπτικά. Αναλώθηκαν σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Την ολιγωρία τους πληρώνει σήμερα η πατρίδα.

– Μας έλεγαν ότι η ΑΟΖ μας είναι διασφαλισμένη. Σήμερα η Τουρκία αλωνίζει στην ΑΟΖ μας.
– Μας έλεγαν ότι η Τουρκία δεν μπορεί να κάνει γεώτρηση για πολιτικούς και τεχνικούς λόγους. Σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο γεωτρήσεις της Τουρκίας
– Μας έλεγαν ότι κτίσαμε ισχυρές συμμαχίες που θα διασφαλίσουν τα συμφέροντά μας. Σήμερα η προκλητικότητα της Τουρκίας κορυφώνεται χωρίς ουσιαστική διεθνή αντίδραση.
– Μας έλεγαν ότι ανέμεναν σοβαρές κυρώσεις και «στοχευμένα μέτρα» από την ΕΕ στην Τουρκία. Ακόμα περιμένουμε τα στοχευμένα μέτρα ενώ η Τουρκία ειρωνεύεται τα μέτρα των Βρυξελλών.
– Διέρρεαν διάφορα περί Γαλλικής στρατιωτικής βάσης και στρατιωτικών συνεργασιών. Σήμερα αποδεικνύονται όλα ψέματα.»

Καταλήγωντας τονίζει πως «δυστυχώς για την πατρίδα, οι κυβερνώντες χτίζουν προσωπικές εικόνες με τη βοήθεια ΜΜΕ, αλλά στην πράξη έχουν αποτύχει στην εξωτερική πολιτική. Και κριτήριο της αλήθειας είναι η πράξη.»

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network