MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απαντήσεις από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις για το θάνατο της 33χρονης Φιλιώς

Advertisement

Sponsored by exness

Απαντήσεις από ιστοπαθολογικές εξετάσεις για το θάνατο της 33χρονης Φιλιώς – Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή – Εντόπισαν ευρήματα τα οποία θα διερευνηθούν περεταίρω

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή στη σορό της 33χρονης Φιλιώς Μπαλάφα-Λέκκα η οποία διενεργήθηκε μετά από καταγγελίες για ιατρική αμέλεια.

Advertisement

Τη νεκροτομή στη σορό της 33χρονης διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, στην παρουσία του ιατροδικαστή της οικογένειας Πανίκου Σταυριανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νενομισμένη νεκροτομή εντόπισαν ευρήματα τα οποία θα διερευνηθούν περεταίρω, μέσω των ιστοπαθολογικών εξετάσεων όπου στάληκαν δείγματα, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της 33χρονης.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι «η Αστυνομία έχει παραλάβει τον ιατρικό φάκελο της 33χρονης προκειμένου να βοηθηθεί το ανακριτικό έργο. Ακόμα έχουμε αποταθεί στον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) και στο Υπουργείο Υγείας για να οριστεί ένας ιατρικός λειτουργός, ο οποίος θα βοηθήσει το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες διερευνούμε υποθέσεις ιατρικής αμέλειας».

Η 33χρονη υπενθυμίζεται, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, είχε μεταφερθεί την περασμένη Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, στις 8 το πρωί από το σύζυγό της στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, με δύσπνοια και πόνους στο σώμα. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της διασωληνώθηκε και εξέπνευσε λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Στο μεταξύ νωρίτερα, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times,  πολίτες, κρατώντας πλακάτ και λουλούδια, βρέθηκαν έξω από το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες θανάτου της 33χρονης Φιλιώς.

Οι πολίτες ζήτησαν δικαίωση για τον θάνατο της 33χρονης και πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal