MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απάντησε στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Advertisement

Sponsored by exness

«Θα ήταν χρήσιμο να υπάρξει κάποια διευκρίνιση επί του θέματος από το ΑΚΕΛ» τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Advertisement

H Κυβέρνηση, δια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου, κάλεσε το ΑΚΕΛ να διατυπώσει την πολιτική και τους χειρισμούς που εισηγείται σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις των δυτικών δυνάμεων, τη θέση της Κύπρου και των Βρετανικών Βάσεων.

Σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε ως απάντηση στο κόμμα της αριστεράς, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει ότι «μπροστά στις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες του ΑΚΕΛ σχετικά με τις επιχειρήσεις των δυτικών δυνάμεων και τη θέση της χώρας μας και των Βρετανικών Βάσεων, διερωτάται κανείς ποια θα ήταν η πολιτική που εισηγούνται και ποιους χειρισμούς προτείνουν για την Κυπριακή Κυβέρνηση».

Σημειώνει δε ότι «σε άλλη ανάλογη περίσταση, όταν μάλιστα αντίθετα από το πρόσφατο περιστατικό είχε ζητηθεί η άποψη και συγκατάθεση της χώρας μας, είχε αποφασιστεί να δοθούν διευκολύνσεις και χρήση του εναέριου χώρου της Κύπρου σε αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη κατά τις επιχειρήσεις στο Ιράκ».

Λογικά, συνεχίζει ο κ. Προδρόμου, θα πρέπει να εκφράζει και να ικανοποιεί το ΑΚΕΛ εκείνη η πολιτική, εφόσον η απόφαση είχε ληφθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο προεδρεύοντος μάλιστα του τότε Προέδρου της Βουλής κ. Δημήτρη Χριστόφια.

«Θα ήταν χρήσιμο να υπάρξει κάποια διευκρίνιση επί του θέματος από το ΑΚΕΛ» καταλήγει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network