MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απάντησε για ενδεχόμενη παραίτηση ο ΥΠΑΜ μετά τα ατυχήματα στην Ε.Φ. «Είναι στη διάθεση του ΠτΔ»

Advertisement

Sponsored by exness

Τρεις θάνατοι από ατυχήματα τον τελευταίο καιρό στην Εθνική Φρουρά – Δηλώσεις Υπουργού Άμυνας στη Βουλή – Όσα απάντησε στο ενδεχόμενο παραίτησης

«Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ξεκάθαρος και να αντιμετωπίζω οποιαδήποτε κατάσταση. Δεν έχω θέσει την παραίτησή μου αλλά είναι πάντοτε στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας», απάντησε ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, ερωτηθής σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του μετά και από τον θάνατο του 27χρονου ΣΥΟΠ καταδρομέα. 

Advertisement

Σε δηλώσεις του από τη Βουλή, ο Υπουργός ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι ήδη είχε μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Αναφερόμενος στο νέο θανατηφόρο δυστύχημα και τρίτο σε σειρά τον τελευταίο καιρό, ο ΥΠΑΜ δήλωσε ιδιαίτερα συγκλονισμένος, τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρο το Υπουργείο Άμυνας. «Από την πρώτη στιγμή έχουν διαταχθεί έρευνες», τόνισε.

«Καταλαβαίνω την αγωνιά και την επιθυμία όλων να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην ξανά συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο. Το ίδιο επιθυμώ και εγώ και σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα υπάρξουν εκπτώσεις», ανέφερε ο ΥΠΑΜ.

Εξετάζονται σημαντικά δεδομένα 

Σχολιάζοντας τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι δεν μπορεί προς το παρόν να εισέλθει σε λεπτομέρειες που μπορεί να αφορούν τα γεγονότα, ωστόσο, λόγω και της φύσης του συγκεκριμένου ατυχήματος- με τον θάνατο του 27χρονου-«υπάρχουν καταγεγραμμένα πολλά δεδομένα τα οποία ίσως δώσουν φως σύντομα».

«Να είστε βέβαιοι ότι θα αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου υπάρχουν», είπε ο Υπουργός.

Ερωτηθείς σχετικά με το ύψος της πτώσης του άτυχου ΣΥΟΠ καταδρομέα, ο Υπουργός Άμυνας απάντησε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός. «Θα δούμε σε ποιο υψόμετρο βρισκόταν το ελικόπτερο την ώρα που πραγματοποιήθηκε η πτώση», σημείωσε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network