MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απανθρακωμένο πτώμα σε φλεγόμενο όχημα στο Παραλίμνι μετά από τροχαίο…

Advertisement

Sponsored by exness

Τραγικό δυστύχημα στο Παραλίμνι τα μεσάνυχτα – 79χρονος, Βρετανός υπήκοος, βγήκε εκτός δρόμου το όχημα και χτύπησε σε περιτοίχισμα οικίας – Πήρε φωτιά το όχημα, ο οδηγός δεν τα κατάφερε να εξέλθει από αυτό και βρήκε τραγικό θάνατο – Μέλη της Πυροσβεστικής εντόπισαν στο αυτοκίνητο απανθρακωμένη σορό

Advertisement

Τραγικό θάνατο βρήκε οδηγός οχήματος ενοικιάσεως στο Παραλίμνι μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη και είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες. Πρόκειται για Βρετανό υπήκοο, 79 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία ο οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, χτύπησε σε περιτοίχισμα οικίας, τυλίχθηκε στις φλόγες και στη συνέχεια πέρασε εντός της αυλής της οικίας φλεγόμενο.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής, μέλη της Υπηρεσίας που ανταποκρίθηκαν στη σκηνή για κατάσβεση της φωτιάς με δύο οχήματα, εντόπισαν εντός του αυτοκινήτου ένα άτομο απανθρακωμένο.

Το δυστύχημα συνέβη παρά την Αστυνομική Διεύθυνση Παραλιμνίου.

Η απανθρακωμένη σορός που βρέθηκε εντός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για τη νενομισμένη νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας το όχημα είχε ενοικιαστεί σε 79χρονο με βρετανική υπηκοότητα ο οποίος διέμενε στο Παραλίμνι.

Η διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος συνεχίζεται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network