MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απαντά το Υπ. Παιδείας σε ανακοίνωση της ΠΣΕΜ για το δοκίμιο της Χημείας

Advertisement

Sponsored by exness

Η διασφάλιση της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της εγκυρότητας των εξετάσεων είναι, για το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, εκ των ων ουκ άνευ, αναφέρει το Υπουργείο, σε ανακοίνωση του.

Advertisement

Απαντώντας σε ανακοίνωση της ΠΣΕΜ για το δοκίμιο της Χημείας στις Παγκύπριες Εξετάσεις, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού αναφέρει ότι έχει εντοπιστεί ένα τυπογραφικό λάθος σε μια από τις ασκήσεις του πρώτου μέρους του δοκιμίου, το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάζει τη διαδικασία επίλυσης της συγκεκριμένης άσκησης, και δεν υπάρχει λανθασμένη άσκηση ή άσκηση με ασάφεια, η οποία να δημιουργεί οποιαδήποτε σύγχυση στους μαθητές.

Παρόλα αυτά, σημειώνει το Υπουργείο Παιδείας, έχουν δοθεί οδηγίες στους βαθμολογητές να διορθώνουν με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των μαθητών, ενώ πάγια τακτική του Υπουργείου παραμένει η αξιολόγηση όχι μόνο του αποτελέσματος, αλλά και της αναλυτικής πορείας προσέγγισης και επίλυσης ενός θέματος.

Αναφέρει, τέλος, ότι η  διασφάλιση της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της εγκυρότητας των εξετάσεων είναι, για το Υπουργείο Παιδείας, εκ των ων ουκ άνευ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network