MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απαντά στις επικρίσεις η αστυνομία γιατί δεν εντοπίστηκαν νωρίτερα οι σοροί. «Χρησιμοποιήσαμε όλα τα μέσα»

Advertisement

Sponsored by exness

Ερευνούσαν οι αρχές στο σημείο όπου ήταν θαμμένες οι γυναίκες, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν πριν την υπόδειξη του καθ΄ ομολογία δολοφόνου – Πως απαντά η αστυνομία στις επικρίσεις για τις έρευνες

Στις επικρίσεις για τις έρευνες της αστυνομίας οι οποίες δεν απέδωσαν καρπούς, πριν τις υποδείξεις του καθ’ ομολογία δράστη, απάντησε σήμερα ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Αντρέου σε δηλώσεις του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Advertisement

Ερωτηθείς γιατί η αστυνομία δεν εντόπισε τις δύο γυναίκες που ήταν θαμμένες στο σημείο όπου διενεργήθηκαν έρευνες τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Αντρέου ξεκαθάρισε ότι η αστυνομία χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που κατείχε για εντοπισμό των σορών.

Εξήγησε ταυτόχρονα ότι «για εντοπισμό των δύο γυναικών χρησιμοποιήθηκαν ανιχνευτικοί σκύλοι, drones για 4 ημέρες όπου έγιναν οι έρευνες».

«Οι γυναίκες ήταν θαμμένες με τέτοιο τρόπο και είχαν καλυφθεί με άμμο και χαλίκια και μετά από τόσες ημέρες το έδαφος από τις βροχές ήταν πανομοιότυπο με τον υπόλοιπο χώρο και ήταν δύσκολο για εμάς να εντοπιστούν» σημείωσε.

Το σημαντικό είναι ότι παραδέχθηκε ο ύποπτος, είπε καταλήγοντας ο κ.Αντρέου και ότι η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον δικαστηρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal